Karadeniz'in Genç Girişimci Başkanları Rize'de Toplandı

Karadeniz'in Genç Girişimci Başkanları Rize'de Toplandı
Rize Genç Girişimciler Kurulu, TOBB Genç Girişimciler Kurulu Karadeniz Başkanlar Toplantısına ev sahipliği yaptı.

TOBB Genç Girişimciler Kurulu Karadeniz Başkanlar Toplantısı programı, Rize Genç Girişimciler Kurulu ev sahipliğinde geçtiğimiz günlerde Rize’de gerçekleştirildi. Programa Karadeniz bölgesinden; Karabük, Amasya, Çorum, Samsun, Artvin, Giresun, Bayburt, Bolu ve Trabzon Genç Girişimciler Kurulu Başkanları katıldı.

rize-genc-girisimciler-kurulu,-tobb-genc-girisimciler-kurulu-karadeniz-baskanlar-toplantisina-ev-sahipligi-yapti-7.jpg

Başkanlar toplantısı programı çerçevesinde; Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) Ekonomi Topluluğu ile üniversitede girişimcilik ve girişimciliğin önündeki engeller konulu konferansa katılım sağlandı. Rize Valisi Nurullah Çakır makamında ziyaret edildi. Valilik ziyaretinden sonra başkanlar toplantısı gerçekleştirildi.

rize-genc-girisimciler-kurulu,-tobb-genc-girisimciler-kurulu-karadeniz-baskanlar-toplantisina-ev-sahipligi-yapti-1.jpg

Rize’nin Gelişimi İçin Girişimciliğin Arttırılması Şart...

Rize’de girişimciliğin geliştirilmesi noktasında gerekli alt yapıyı oluşturmak ve sağlam ve sürdürülebilir bir girişimcilik anlayışını ortaya koymak için çalışmalar yaptıklarını ifade eden Rize Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Fatih Çomoğlu,  “Girişimcilik adına Üniversitemiz çok önemli bir yere sahip. Genç girişimci adaylarla işbirliği halinde olabilmek amacıyla üniversitemiz ekonomi topluluğuyla bir protokol imzaladık. Protokol çerçevesinde Rize Genç Girişimciler Kurulu ve RTEÜ Ekonomi Topluluğu girişimciliğin arttırılması konusunda birlikte projeler üretecek” dedi.

rize-genc-girisimciler-kurulu,-tobb-genc-girisimciler-kurulu-karadeniz-baskanlar-toplantisina-ev-sahipligi-yapti6.jpg

Karadeniz bölgesindeki genç girişimcilerle bir araya gelip, bölgede girişimcilik konusunda neler yapıldığının ve neler yapılması gerektiğinin konuşulduğu başkanlar toplantısının verimli geçtiğini ifade eden Çomoğlu, “Rize’nin gelişimi için girişimciliğin arttırılması şarttır. Girişimcilik konusunda istişarelerin yapıldığı bu toplantıların ilimiz açısından verimli olduğunu düşünüyorum” vurgusunu yaptı.

Çomoğlu, ayrıca, Rize Genç Girişimciler Kurulu’na çalışmalarında destek sağlayan Rize Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Erdoğan ve tüm personeline, Rize Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sayın Şaban Aziz Karamehmetoğlu ve tüm personeline Çayeli Ticaret Odası Başkanı Güngör Sarı’ya ve Pazar Ticaret Odası ile Ardeşen Ticaret Odasına teşekkür ettiğini ifade etti.

rize-genc-girisimciler-kurulu,-tobb-genc-girisimciler-kurulu-karadeniz-baskanlar-toplantisina-ev-sahipligi-yapti-4.jpg

rize-genc-girisimciler-kurulu,-tobb-genc-girisimciler-kurulu-karadeniz-baskanlar-toplantisina-ev-sahipligi-yapti-3.jpg

rize-genc-girisimciler-kurulu,-tobb-genc-girisimciler-kurulu-karadeniz-baskanlar-toplantisina-ev-sahipligi-yapti-5.jpg

rize-genc-girisimciler-kurulu,-tobb-genc-girisimciler-kurulu-karadeniz-baskanlar-toplantisina-ev-sahipligi-yapti-2.jpg