Karadenizli Genç Mahsur Kalan Kuzuyu Böyle Kurtardı

Karadenizli Genç Mahsur Kalan Kuzuyu Böyle Kurtardı
Trabzon’un Çaykara ilçesine bağlı Taşkıran beldesindeki Solaklı Deresi’nde sürüden ayrılarak mahsur kalan kuzuyu büyük fedakarlıkla kurtaran Karadenizli genç, sosyal medyada ilgi odağı oldu.

Dondurucu soğuğa rağmen üstünü çıkartarak dereye giren Yener Kurt adlı genç, kurtardığı kuzuyu önce defalarca öptü, ardından titreyen kuzuyu ceketine sararak sahibine teslim etmek için yol boyunca koşturdu.

Trabzon’un Çaykara ilçesine bağlı Taşkıran beldesindeki Solaklı Deresi’nde sürüden ayrılarak mahsur kalan kuzuyu gören Karadenizli Yener Kurt adlı genç, dondurucu soğukta hareketsiz halde bekleyen kuzuyu büyük bir kahramanlıkla kurtardı.

karadenizli-genc-mahsur-kalan-kuzuyu-boyle-kurtardi-(1).jpg

Üstünü çıkarttıktan sonra dondurucu soğukta dereye giren genç, kuzuyu kurtarmak için kendini adeta tehlikeye attı. Gencin kuzuyu kurtardıktan sonra yaptıklarıyla tam bir insanlık örneğini göstermesi ise sosyal medyadan büyük beğeni topladı. Gencin kuzuyu dereden kurtardıktan sonra büyük bir içtenlikle öpmesi ve soğuktan titreyen kuzuya ceketini sararak kucağına alması kameralara yansıdı.

karadenizli-genc-mahsur-kalan-kuzuyu-boyle-kurtardi-(2).jpg

Kuzuyu ceketine sardıktan sonra kucağına alan genç, onu ısıtmak için elinden geleni yaptı. Kuzunun sahibini de bulan genç, onun ölmemesi için sahibine teslim etme mücadelesi sırasında gösterdiği çaba, takdir topladı. Sosyal medyada da vatandaşların ilgisini çeken genç, kuzuyu sahiplenmesinden ve yaşanan diyaloglardan dolayı büyük beğeni topladı.

karadenizli-genc-mahsur-kalan-kuzuyu-boyle-kurtardi-(3).jpgkaradenizli-genc-mahsur-kalan-kuzuyu-boyle-kurtardi-(4).jpgkaradenizli-genc-mahsur-kalan-kuzuyu-boyle-kurtardi-(5).jpgkaradenizli-genc-mahsur-kalan-kuzuyu-boyle-kurtardi-(6).jpg

karadenizli-genc-mahsur-kalan-kuzuyu-boyle-kurtardi-(7).jpgkaradenizli-genc-mahsur-kalan-kuzuyu-boyle-kurtardi-(8).jpgkaradenizli-genc-mahsur-kalan-kuzuyu-boyle-kurtardi-(9).jpgkaradenizli-genc-mahsur-kalan-kuzuyu-boyle-kurtardi-(10).jpg

karadenizli-genc-mahsur-kalan-kuzuyu-boyle-kurtardi-(11).jpgkaradenizli-genc-mahsur-kalan-kuzuyu-boyle-kurtardi-(12).jpg