Karal, İyidereli Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Karal, İyidereli Muhtarlarla Bir Araya Geldi
Ak Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, Rize’nin İyidere ilçesinde muhtarlarla bir araya geldi.

Ak Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, Cumhurbaşkanlığı seçimleri sonrasından Rize’nin İyidere ilçesindeki başarılı sonucun ardından İyidereli muhtarlarla bir araya geldi.

Toplantıya, Ak Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, Rize İl Genel Meclisi Başkanı Muhammet Avcı, İyidere Belediye Başkanı Ahmet Mete ve muhtarlar katıldı.

Seçim sonuçlarından ötürü muhtarlara teşekkürlerini sunan Karal, kendilerinin her zaman vatandaşın yanında olduğunu ve daima sorunları dinleyerek çözümler üretmeye çalışacaklarını dile getirdi.

hasan-karal,-iyidereli-muhtarlarla-bir-araya-geldi--1.jpg

Türkiye Cumhuriyeti tarihinde ilk kez halkın kendi oylarıyla Cumhurbaşkanı seçtiğini belirten Karal, “Bir Rizeli olarak Cumhurbaşkanı’nın Rize’den çıkmasından ötürü gurur duymalıyız. Seçimlerde hepimiz üstümüze düşen vefa görevini yerine getirdik ve Rize’yi Türkiye birincisi yaptık. Sizlere bu desteklerinizden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Bu zamana kadar ilçelerine ve köylerine yapılan yatırımlardan dolayı Karal’a teşekkürlerini sunan muhtarlar ise, yapılan yatırımların halkın ihtiyaçlarını karşılama noktasında etkili çözümler ürettiğini söyledi.

hasan-karal,-iyidereli-muhtarlarla-bir-araya-geldi--2.jpg