Karal, 1500 Rakımdaki Yol Çalışmalarını Yerinde İnceledi

Karal, 1500 Rakımdaki Yol Çalışmalarını Yerinde İnceledi
AK Parti Rize milletvekili Hasan Karal Fındıklı’daki Sultandağı yaylasının 1500 rakımındaki yol yapım çalışmalarını ve köylerde yapılan yol çalışmalarını yerinde inceledi.

Milletvekili Karal, beraberinde Fındıklı Kaymakamı Arif Karaman, AK Parti Fındıklı ilçe başkanı Ali  Süleyman Toraman, il genel meclis üyesi Şaban Yılmaz ve köy muhtarlarıyla birlikte Fındıklı’nın Sultandağı yaylası, Çınarlı, Sulak, Ihlamurlu ve Yeni Şehitlik köylerinde yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Köy sakinleri ve muhtarlar bugüne kadar yolu olmayan yaylalarına yol yapılmasından dolayı  oldukça memnun olduklarını dile getirirken milletvekili Hasan Karal’ın da incelemelerde bulunması  ve kendilerini ziyaret etmesinden dolayı gurur duyduklarını söylediler.

hasan-karal,-1500-rakimdaki-yol-calismalarini-yerinde-inceledi-3.jpg

Ihlamurlu  köyü  muhtarı Aziz  Beşli Karal’ın ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti  dile getirerek, “Sayın vekilimiz başlatmış olduğu yolu incelemek için geldi. Kendisine teşekkür ediyoruz. inşallah yolumuz devam edecek.” dedi.

Yenişehitlik köyü muhtarı Kemal Özkan ise açıklamasında, “Burası çıkışı zor bir yer ama her zorluğa rağmen gelindi bakıldı  ve yapıldı. Vekilimizin ve kaymakamımızın buraya gelmesi bize bir teminat oldu. Bundan sonraki beklentilerimiz de yüzümüz ak olarak talep edeceğiz. Ayrı ayrı hepsine teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

Köy sakinlerinden İbrahim Taşçı da, “ Bu yolda yapımı geçen herkese teşekkür ediyorum aynı zamanda buraya gelip bizi gururlandıran milletvekilimize ve kaymakamımıza teşekkür ediyorum. Hepsinden Allaha razı  olsun.” ifadelerini kullandı.

hasan-karal,-1500-rakimdaki-yol-calismalarini-yerinde-inceledi-2.jpg

Köydes ve özel idare kapsamında kendilerine ayrılan 3.5 milyon lirayla pek çok çalışma yaptıklarını belirten Ardeşen Kaymakamı Karaman , “Harikulade bir sezon geçirdik. Hava şartları el vermese de asfalt ve beton çalışmalarımızı bitirdik. Bu vesileyle başta beklemediğimiz yüksek kaynağın gelmesinde emeği olan vekillerimize teşekkür ediyorum. Bugünde milletvekilimiz Hasan Karal  yaklaşık 1500  rakımda bu  köylerimizin yaylalarında yeni açılan yolu  bizlerle beraber ziyaret ettiler. Kendisine teşekkür ediyorum.” dedi.

hasan-karal,-1500-rakimdaki-yol-calismalarini-yerinde-inceledi-1.jpg

AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal burada yaptığı açıklamada şunları kaydetti: “ 7 Tane grup  köyümüzün yayla yolarının  hem ham  yol  çalışmalarını hem de stabilize çalışmalarını  yerinde incelemek amacıyla Fındıklı’mızın  yaylalarındayız. Seçimlerden sonra çalışmaların kesintiye uğramasını istemiyoruz. Ankara’dan koparıp Rize’ye taşımış  olduğumuz ödeneklerin bir  fiil uygulanabilmesi için yine çalışmaya devam ediyoruz. Fındıklı’mızın yayla yolları konusunda ciddi problemleri vardı. Yıllardan beri ihmal  edilen  yollar vardı. Bu yayla yolarına biz başladık ve devam  ettiriyoruz. Bugün 1500 rakımda yayla yolarımızı inceledik. Çalışmalar devam ediyor. Her şey Rize’miz için diyoruz.”

hasan-karal,-1500-rakimdaki-yol-calismalarini-yerinde-inceledi-4.jpg