Karal: 7 Haziran Dönüm Noktası Olacak

Karal: 7 Haziran Dönüm Noktası Olacak
Rize’nin dünya lideri Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı bağrına bastığını belirten AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, 7 Haziran seçimlerinin sadece Türkiye için değil dünya mazlumları için de bir dönüm noktası olacağını söyledi.

Derepazarı ilçesi Fıçıcılar Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya gelen Karal, burada mahalle sakinlerinin sorunlarını dinledi. Rize’de yapılmakta olan ve planlanan çalışmalar hakkında vatandaşlara bilgiler verdi.

Karal’a ziyaretinde Derepazarı Belediye Başkanı Yakup Samangül, il yönetim kurulu üyeleri ve Ak Parti Derepazarı İlçe Başkanı Mustafa Sivri eşlik etti.

hasan-karal-7-haziran-donum-noktasi-olacak-3.jpg

Karal, “7 Haziran’da bütün dünyanın gözü Türkiye’de olacaktır. Türkiye’ye umudunu bağlamış, Türkiye’nin büyümesi için dua eden, dünyadaki milyarlarca gariban mazlum milletlerin gözü Türkiye’de olacaktır” dedi.

Rize’nin Cumhurbaşkanına yakışır bir karşılama yaptığını belirten Karal, “Rize bağrından çıkarmış olduğu, adeta dünyaya ikram ettiği bir büyük lideri bağrına bastı ve onu mahcup etmedi. Bu yönüyle tüm Rizeli hemşerilerime teşekkür ediyorum” diye konuştu.

hasan-karal-7-haziran-donum-noktasi-olacak-2.jpghasan-karal-7-haziran-donum-noktasi-olacak-1.jpg