Karal Açıkladı: Rize'ye Yeni Bölge Müdürlüğü

Karal Açıkladı: Rize'ye Yeni Bölge Müdürlüğü
Ak Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, Rize'ye yeni bir bölge müdürlüğü kazandırıldığının müjdesini verdi. İşte Rize'ye kazandırılan o bölge müdürlüğü:

Ak Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, daha önce Trabzon Bölge Müdürlüğüne bağlı olarak hizmet veren Rize Ziraat Bankası'nın Rize Bölge Müdürlüğüne kazandırıldığını açıkladı. Buna göre Trabzon Sürmene'den Artvin'e kadar çalışma sahasını eline alacak olan Ziraat Bankası Rize Bölge Müdürlüğü kurulumunun ardından çalışmalara başladı.

Daha önce Trabzon Bölge Müdürlüğüne bağlı olarak hizmet veren Rize Ziraat Bankası yapılan çalışmaların ardından Rize Bölge Müdürlüğüne bağlandı.

Konu ile ilgili olarak açıklamada bulunan AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, "Daha önce Rize'mize kazandırdığımız Milli Parklar Bölge Müdürlüğünün ardından artık Türkiye Cumhuriyeti Ziraat Bankasının da Rize Bölge Müdürlüğünü ilimize kazandırmış bulunmaktayız. Bölgenin evladı olarak ihtiyaçlarımızı biliyor ve doğru hedefler noktasında ilerliyoruz. Rizemiz her zaman ifade ettiğimiz gibi daha iyisini hak ediyor. İnanıyorum ki kazanılan bu yeni müdürlükler Rizemizin ekonomisine ve refahına etken olacaktır. Rizeli vatandaşlarımız için, Rizemiz için çalışmalarımıza devam ediyoruz" dedi.