Karal, Belediyelerin Projelerini İnceledi

Karal, Belediyelerin Projelerini İnceledi
AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, İkizdere ve Derepazarı Belediyelerini ziyaret ederek belediyelerin hazırlamış olduğu projeleri inceledi.

AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, İkizdere Belediye Başkanı Hasan Kösoğlu ve Derepazarı Belediye Başkanı Yakup Samangül'ü ziyaret ederek hazırlamış oldukları projeleri inceledi. Karal'a ziyaretleri sırasında il başkan yardımcıları Savaş Tabak, İsmail Kosif ve Mehmet Şehitoğlu eşlik etti.

hasan-karal-belediyelerin-projelerini-inceledi-2.jpg

Karal, İkizdere Belediyesini ziyaret ederek Belediye Başkanı Hasan Kösoğlu'ndan belediyenin çalışmaları ve projeleri hakkında bilgi aldıktan sonra Derepazarı'na geçerek Derepazarı Belediye Başkanı Yakup Samangül'ü ziyaret etti. Samangül'den Derepazarı ile ilgili projelerin son durumunu ve hazırladıkları yeni projeler hakkında bilgiler alan Karal, burada yaptığı açıklamada; Belediyelerinin projelerine Ankara'dan gerekli desteği vermek için elinden geleni yapacağını belirterek şunları söyledi: Belediyelerimizi ziyaret ederek hazırlamış oldukları projeleri incelemekteyiz. Belediye başkanlarımızın hazırlamış olduğu projelerlerle ilgili Ankara'daki yetkili bakanlıklarla ve müdürlüklerle görüşerek kendilerine her zaman yardımcı olamaya çalışıyoruz. Biz AK Parti belediyeciliğinin farkını bütün ilçelerimizde hissettirmenin çabasındayız. Belediye başkanlarımız projelerini hazırlıyor. Bizde elimizden geldiğince Ankara'dan kendilerine destek olamaya çalışıyoruz.

hasan-karal-belediyelerin-projelerini-inceledi-1.jpg

hasan-karal-belediyelerin-projelerini-inceledi-3.jpg