Karal: Derepazarı Karadeniz'in En Gözde İlçesi Olacak

Karal: Derepazarı Karadeniz'in En Gözde İlçesi Olacak
AK Parti Rize Milletvekili ve Milletvekili Aday Adayı Hasan Karal, Derepazarı ilçesinin sadece Rize'nin değil Karadeniz Bölgesinin en gözde ilçesi olacağını kaydetti.

AK Parti Rize Milletvekili ve Milletvekili Aday Adayı Hasan Karal, geçtiğimiz günlerde Bayrampaşa Belediyesinin ev sahipliğinde Derepazarı Belediye Başkanı Yakup Samangül’ün organizasyonunda İstanbul’da yaşayan Derepazarılılarla bir araya geldi.

hasan-karal;-derepazari-rizenin-degil-karadenzin-gozde-ilcesi-olacak2.jpg

Karal, gurbetteki Derepazarılılara hitaben yaptığı konuşmada, “Doğduğumuz topraklara hizmet etmek, ilimizin ilçemizin gelişmesine katkı sağlamak hepimizin birinci vazifesidir. Köyünüzle, mahallenizle bağlantınızı koparmayın. Çocuklarınızı yaz tatillerinde Rize’ye, Derepazarı’na getirin. Örfümüzü, adetimizi, geleneklerimizi yaşatalım, sahip çıkalım” dedi.

hasan-karal;-derepazari-rizenin-degil-karadenzin-gozde-ilcesi-olacak1.jpg

Derepazarı’nın sahil projesiyle Rize’nin değil Karadeniz sahilinin en güzel planlanmış, en modern ilçesi olacağını kaydeden Hasan Karal, “Derepazarı’nı Rizeli’nin ailece dinleneceği, şehrin nefes alacağı, Rize Merkezle bütünleşecek bir ilçe haline getireceğiz” dedi. Rize’nin dönüşüm ve değişimi yaşarken bundan en büyük payı Derepazarı ilçesinin alacağını ifade eden Karal, “Ovit, Lojistik, Güney çevre yolu, Salarha tüneli, Rize havalimanı gibi dev projelerle Rize’yi 2023 vizyonuna hazırlıyoruz.” şeklinde konuştu.

hasan-karal;-derepazari-rizenin-degil-karadenzin-gozde-ilcesi-olacak-4.jpg