Karal, “Doğu ve Güneydoğu Parti Binalarını Dahi Açamıyorlar”

Karal, “Doğu ve Güneydoğu Parti Binalarını Dahi Açamıyorlar”
AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, ülkede yaşanan terör olaylarını AK Parti üzerinden manüplasyonla siyasete dahil eden muhalefet partilerine cevap verdi. Karal, “Bizi suçlayacaklarına gitsinler Doğu’da ve Güneydoğu’da siyaset yapsınlar” dedi.

Rize Ziraat Odası’na ziyarette bulunan AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, burada gündeme ilişkin konulara değindi.

Karal Ziraat Odası’ndaki açıklamasında, “Bizi suçlayacaklarına gitsinler Doğu’da ve Güneydoğu’da siyaset yapsınlar. Orada kapanan il ve ilçe binalarını açsınlar. Bu siyasi partiler bizi orada PKK ile baş başa bıraktılar. Orada mücadeleyi veren sadece AK Parti teşkilatlarıdır. Türkiye Cumhuriyeti’ni orada tek başına temsil edebilen tek parti AK Parti’dir. Diğer partiler oralarda yoklar. Ne miting, ne de toplantı yapabiliyorlar. Parti binalarını dahi açamıyorlar. Gelin siz de siyaset yaparak milletvekili çıkartın. Eski Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ısrarlı vurgularıyla beraber CHP Genel Başkanı Hakkari’ye gitti. HDP’liler ile anlaşmalı olarak miting yaptılar ama Hakkari mitinginde bir tane Türk Bayrağı dalgalandıramadılar. Recep Tayyip Erdoğan Hakkari’de, Şemdinli’de, Yüksekova’da defalarca miting yaptı, binlerce Türk Bayrağı’nı orada dalgalandırdı. Oradaki insanların sorunlarına bir çözüm önerisi getiremiyorsunuz ve bizi Doğu ve Güneydoğu olaylarını istismar etmekle suçluyorsunuz. Bu çifte standartlı bir yaklaşımdır” dedi.

Rize Ziraat Odası Başkanı Nevzat Paliç, Karal’a ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, 1 Kasım seçimlerinin ülkeye hayırlar getirmesini temenni etti.

hasan-karal-rize-ziraat-odasinda-1.jpghasan-karal-rize-ziraat-odasinda-2.jpghasan-karal-rize-ziraat-odasinda-3.jpg