Karal: İkizdere, Cazibe ve Turizm Merkezi Olacak

Karal: İkizdere, Cazibe ve Turizm Merkezi Olacak
Ak Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, Ovit Tüneli ile İyidere-İkizdere karayolunun tamamlanmasıyla İkizdere’nin yeni bir kimlik kazanacağını ve...

Ak Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, Ovit Tüneli ile İyidere-İkizdere karayolunun tamamlanmasıyla İkizdere’nin yeni bir kimlik kazanacağını ve İkizdere’nin sahip olduğu değerleri tüm dünyaya servis etme şansını yakalayacağını ve İkizdere’nin cazibe ve turizm merkezi haline döneceğini söyledi.

Ak Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, beraberinde AK Parti İl Başkan Yardımcıları İsmail Hakkı Şentürk, Murat Artan, Savaş Tabak ve İl Yönetim Kurulu Üyeleri Sinan Oğur, Mehmet Emin Karadağ, İbrahim Öztürk ile İkizdere İlçe Belediye Başkanı Hasan Kösoğlu’nu ziyarette bulundu. Karal, ziyaretin ardından ilçe esnafı ile Güneyce Belde esnafını gezerek vatandaşların sorunlarını dinledi.

hasan-karal-ikizdere-ve-guneycede-1.jpg

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Milletvekili Karal, AK Parti iktidarının kimsenin hayal dahi edemeyeceği yüzyılın projelerini hayata geçirdiğini ifade ederek; “Dünyanın sayılı tünelleri arasında yer alan Ovit Tüneli ve İyidere-İkizdere karayolunun tamamlanması ile İkizdere çok daha farklı bir kimlik kazanacak. Ulaşım konusunda hayata geçirilen bu projelerle İkizdere sahip olduğu değerleri tüm dünyaya servis etme şansını yakalayacak ve yapılacak yeni yatırımlar ile İkizdere bir cazibe e turizm merkezi haline dönecektir.” dedi.

hasan-karal-ikizdere-ve-guneycede-2.jpg

hasan-karal-ikizdere-ve-guneycede-4.jpg

hasan-karal-ikizdere-ve-guneycede-5.jpg

hasan-karal-ikizdere-ve-guneycede-6.jpg

hasan-karal-ikizdere-ve-guneycede-7.jpg