Karal, “İsteğimiz İstikrarlı Hükümetler”

Karal, “İsteğimiz İstikrarlı Hükümetler”
AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, “Cumhuriyet’in kuruluşundan bu yana 94 yılda 65 hükümet kurulmuş. 47 tanesi 2 yıldan daha az ömürlü olmuş, 25 günlük hükümetler kurulmuş, 1 yıllık hükümet ne yapabilir.” dedi.

AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, ülke olarak koalisyonlardan çok çektiklerini ve istikrarlı hükümetler istediklerini ifade ederek “Cumhuriyet’in kuruluşundan bu yana 94 yılda 65 hükümet kurulmuş. 47 tanesi 2 yıldan daha az ömürlü olmuş, 25 günlük hükümetler kurulmuş, 1 yıllık hükümet ne yapabilir.” dedi.

img_4125.jpg

AK Parti İyidere İlçe Teşkilatı’nın bir otelde düzenlediği toplantıya, AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, AK Parti İyidere İlçe Başkanı Telat Tüfekçi, İyidere Belediye Başkanı Ahmet Mete, ilçe yönetim kurulu üyeleri, kadın kolları ve gençlik kolları üyeleri ile partililer katıldı.

img_4130.jpg

16 Nisan’da yapılacak olan referandum öncesi çalışmalarını aralıksız sürdüren AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, parti teşkilatlarıyla buluşarak 16 Nisan’da yapılacak referandumun halka iyi anlatılmasını gerektiğini ve bu yönde çalışmaların sürekliliğine işaret etti.

“MİLLİ İRADENİN DAHA ETKİN OLABİLMESİNİN KARARINI VERİYORUZ”

Karal, açıklamasında, “Bu bir seçim değil. Biz seçim kampanyası yürütmüyoruz. Burada her siyasi partiye mensup vatandaşlarımız bir karar verecek. Biz ülkemizin geleceğini oyluyoruz. Milli iradenin daha etkin ve daha aktif işler yapabilmesi için bir karar aşamasındayız.” dedi.

“MİLLET KOALİSYONLARDAN NELER ÇEKTİĞİNİ BİLİYOR”

Karal, “Bu ülkenin koalisyonlardan neler çektiğini, koalisyonların ne kadar kan kaybettirdiğini, koalisyonların bu ülkede hizmetlerin aksamasına yol açtığını biliyoruz. 7 Haziran seçim sonrasında koalisyon ortamını gören millet, 1 Kasım’da gerekeni yaptı ve istikrardan yana oy kullandı; çünkü millet koalisyonların kendilerine ödettiği bedelleri hatırladı. Bir kez daha bu ülke koalisyonlardan çekmesin" dedi.

img_4132.jpg

“16 NİSAN’DAKİ OY ÜLKENİN GELECEĞİ İÇİNDİR”

Karal, “Cumhuriyet’in kuruluşundan bu yana 94 yılda 65 hükümet kurulmuş. 47 tanesi 2 yıldan daha az ömürlü olmuş, 25 günlük hükümetler kurulmuş, 1 yıllık hükümet ne yapabilir? Koalisyon hükümetlerinin başbakanları yurt dışına çıktığı zaman ülkesine döndüğünde gözleri arkada kalır ‘benim hükümetim ayakta kalır mı?’ diye. Otel lobilerinde hükümetin devirme planlarının yapıldığını gördük. Pijama ile Başbakan’ı karşılayanları gördük. 16 Nisan’da atacağımız oy ülkemizin geleceği içindir. Bu bilinçle hareket etmemiz lazım.” şeklinde konuştu.

img_4131.jpg

img_4133.jpg

img_4134.jpg