Karal, İstikrar Yerli Üretimde Devamlılığı Sağlayacak

Karal, İstikrar Yerli Üretimde Devamlılığı Sağlayacak
AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, 1 Kasımda yapılacak olan seçimlerinin ülkenin devam etmekte olan projelerinin sürdürülebilmesi için büyük önem arz ettiğini ve istikrarın sürdürülebilmesinin önemine vurgu yaptı.

Karal, Rize’nin Çayeli ilçesinde yapmış olduğu ziyarette vatandaşlarla bir araya geldi. Esnafı ziyaret eden Karal, Rize için Ovit Tüneli, Havalimanı, Lojistik Merkez ve ülke bazında devam eden büyük projelerinin Türkiye’nin istikrarıyla birlikte ilerleyeceğinin altını çizdi.

TEK BAŞINA İKTİDAR PROJELERE HIZ KAZANDIRACAK

Karal, “Ülkemizin önemli projeleri arasında yer alan Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve 3. Havalimanı istikrarın devamında tamamlanacak olan çalışmalardır. Bu kapsamda Rize’miz için de aynı durum söz konusudur. Havalimanı, Ovit Tüneli ve Lojistik Merkez istikrarla birlikte hayata geçecektir. Tek başına kurulacak güçlü bir AK Parti iktidarı, projelerimize hız kazandıracaktır” dedi.

hasan-karal-017.jpg

DİĞER PARTİLERİN İKTİDAR OLMAK GİBİ BİR NİYETLERİ YOK

Diğer partilerin iktidar olmak gibi bir niyetlerinin olmadığını söyleyen Karal, “Diğer siyasi partilerin takındıkları tutum gözler önündedir. Onların ülkede iktidar olmak gibi bir niyetleri yoktur. Blokçu ve hayırcı siyaset üzerinden yürüyorlar. Milletimize hizmet etmek için gereken sorumluğu her zaman aldık ve almaya da devam edeceğiz”

YERLİ ÜRETİM DESTEKLENECEK

Karal, “AK Parti olarak sürdürmüş olduğumuz politikalarla, otomotiv sektöründe, tedarik zincirini kapsayan, tasarım, Ar-Ge, üretim ve satış-pazarlama süreçleri bütününün yurtiçinde geliştirilmesi, katma değerin artırılması, çevreye duyarlı yeni teknolojilerin geliştirilmesini sağlayacağız. Otomotiv sektöründe, küresel pazarların ihtiyaçlarına yönelik özgün tasarım araçlarla markalaşmayı teşvik edecek ve bu kapsamda yerli marka otomobil üretimi çalışmalarını hızlandıracağız.” dedi.

İlçede bulunan Din Görevlileri Derneği ve İmam Hatipliler Derneği’ni ziyaret eden Karal’a, Çayeli Belediye Başkanı Atilla Esmen, AK Parti Çayeli İlçe Başkanı Ali Kar, il yönetim kurulu üyeleri eşlik etti.