Karal, Kalkandere ve Güneysu’da Vatandaşlarla Buluştu

Karal, Kalkandere ve Güneysu’da Vatandaşlarla Buluştu
AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, seçim çalışmaları kapsamında Rize’nin Kalkandere ve Güneysu ilçelerini ziyaret etti.

Ziyaretlerinde vatandaşların sorunlarını dinleyen Karal, ihtiyaçlar kapsamındaki yatırımların eksiksiz olarak yürütülmesi için gereken takibi yaptıklarını söyledi.

Kalkandere’de Atatürk İlkokulu kermes programına katılan Karal, sonrasında ilçedeki esnafı ziyaret etti.

Gün içerisinde ziyaretlerinin devamına Güneysu ilçesinde devam eden Karal, buradaki konuşmasında dünyanın birçok yerindeki insanların Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı çok sevdiğini söyledi.

hasan-karal-secim-calismalari-3-001.jpg

Karal Tunus’a yapmış olduğu ziyaretinde yöre halkından bir insanın kendisine “Biz Tunus’taki Müslümanlar olarak burada başımız dik bir şekilde yürüyebiliyorsak, Recep Tayyip Erdoğan sayesindedir” sözlerini sarf ettiğini söyledi.

Dünya’nın bir çok yerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın sahiplenildiğini belirten Karal, “Bir milletvekili arkadaşımız Bosna Herkes’i ziyaret ettiğinde başından geçen bir olayı anlattı. Orada karşılaştıkları yaklaşık 80 yaşındaki bir Bosnalı’nın kendilerine “Bu ülkede bir daha Srebrenitsa gibi bir katliam daha yaşanmaz. Srebrenitsa katliamı olduğu zaman Recep Tayyip Erdoğan yoktu ama şimdi Recep Tayyip Erdoğan var, bu ülkede böyle bir katliam bir daha olmaz” dediğini ifade etti”

Karal’a ziyaretlerinde ilçe belediye başkanları, il yönetim kurulu üyeleri ve Ak Parti ilçe başkanları eşlik etti.

hasan-karal-secim-calismalari-1-001.jpg

hasan-karal-secim-calismalari-2-001.jpg