Karal, Rize Belediye Parkını İnceledi

Karal, Rize Belediye Parkını İnceledi
AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, İl Yönetim Kurulu üyeleri ve Merkez İlçe Başkanı Mehmet Topaloğlu ile yapımı devam eden Rize Belediye Parkını inceledi.

AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, Ensar Vakfı sohbetlerine devam etti ardından yapımı devam eden Rize Belediye Parkını inceledi.

Rize’de bulunduğu günler içerisinde pazar günü sabah namazının ardından Ensar Vakfında vatandaşlar ile buluşmaya ve vatandaşların şikayetleri ile sorunlarını dinleyen Ak Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, bir pazar sabahında yine Rizeli hemşerileriyle Ensar Vakfında bir araya geldi.

hasan-karal-rizede-5.jpg

Burada vatandaşların şikayetlerini ve sorunlarını dinleyen Karal, 2012 yılında yapılan yatırımların değerlendirmelerini yaptığı konuşmasında "Sabah namazlarının ardından güzel bir sohbet serisi tutturmuş durumdayız. Her pazar günü burada sabah namazının ardından sizlerle birlikte olmaya çalışıyorum. Görüyorum ki geçen hafta olduğu gibi bu hafta da aramızda yeni arkadaşlarımız var. Hepiniz hoş geldiniz. Bildiğiniz gibi geçtiğimiz yıl Rize için verimli bir yıl oldu. 2012'de yapılan yatırımlarla birlikte şehrimizin refah seviyesi birkaç kat daha arttı.İnanıyorum ki 2013 yılında yapacağımız yatırımlar ile birlikte şehrimizin refah seviyesi daha da artarak Rize’yi daha yaşanılır bir seviyeye getireceğiz. Ben buradan geçen haftalarda olduğu gibi yine vatandaşlarımıza seslenerek pazar sabahları herkesi buraya bekliyorum.” dedi.

hasan-karal-rizede-4.jpg

AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, Ensar Vakfındaki programın ardından Rize esnafını ziyaret etti. daha sonra ise yapımı tamamlanmakta olan Rize Belediyesi parkını gezerek yürütülmekte olan çalışmaları yerinde inceledi.

hasan-karal-rizede-3.jpg

hasan-karal-rizede-2.jpg

hasan-karal-rizede-1.jpg