Karal "Rize'nin Vekili Rize'nin Elçisiyiz"

Karal "Rize'nin Vekili Rize'nin Elçisiyiz"
Rize'deki inceleme ve ziyaretlerini sürdüren AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, milletin elçisi olduklarını söyledi.

AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal'ın Rize'deki inceleme ziyaretleri devam ediyor. Karal beraberinde Ak Parti Rize İl Yönetim Kurulu Üyeleri ve AK Parti Rize Merkez İlçe Başkanı Mehmet Topaloğlu ile beraber Rize'nin Muradiye Beldesinde bir takım incelemelerde bulundu.

Muradiyeli vatandaşlar ile bir araya gelen AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal burada yapımı tamamlanan yol ve köprü çalışmalarını yerinde inceledi.

hasan-karal-muradiyede-1.jpg

Muradiye Belediye Başkanı Hüseyin Çakar'dan tamamlanan çalışmalar ve yapımına devam edilen on altı derslik okul inşaatı hakkında bilgi alan Karal, "Biliyorsunuz ki bizler milletimizin taleplerini toplayıp bir üst mercilere taşımak ve bu talepleri bir an önce icraata çevirmek için buradayız. Vatandaşımızın vekili vatandaşımızın elçisiyiz. Şükürler olsun ki AK Parti ailesi olarak vatandaşımızın isteklerine cevap vermek için yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Haftanın çoğu gününü memleketimizde geçiriyoruz " dedi.

hasan-karal-muradiyede-3.jpg

Karal, buradaki incelemelerinin ardından geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Zeynep Albayrak'ın Muradiye'deki baba ocağına baş sağlığı dilemek için giderek merhumenin dedesi Mahmut Albayrak ve babası Süleyman Albayrak ile akrabalarına taziye ziyaretinde bulundu.

hasan-karal-muradiyede-2.jpg

hasan-karal-muradiyede-4.jpg

hasan-karal-muradiyede-5.jpg