Karal, Rize'ye AK Yağdırdınız

Karal, Rize'ye AK Yağdırdınız
Ak Parti Rize Milletvekil Hasan Karal, Rize'nin tüm dünyaya mesaj verdiğini ve vatandaşların sandıklardan Rize'ye Ak Yağdırdığını belirtti.

AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal başbakanımızı Rize'de mahcup etmeye çalışanlara en büyük tokadı sandıkla attıklarını belirterek,"Çok değerli hemşerilerim bu canımız bu tende olduğu müddetçe hayatımız boyunca sizlere hizmet etmek bizlere şereflerin en büyüğüdür. Yüce Allah dün gece semadan Rize'ye ak yağdırdı. Sabahleyin uyandık Rize'nin tamamı aka bulanmıştı. Bugünde sizler bütün sandıklardan Rize'ye ak yağdırdınız. Sizler tüm dünyaya en büyük mesajı verdiniz. Sayın başbakanımız kendi memleketinde mahcup etmek isteyenlere en büyük tokadı çaktınız." dedi

karal.20140331133318.jpg

Rize'de başbakanımıza karşı kin ve nefretini ifade edemeyenlerin Bakan Hayati Yazıcı ve kendisi üzerinden Rize'ye dedikodu ve fitne pompaladıklarını belirten Karal şunları söyledi:

"Birleri Rize 'de işi bitirmişti ya hani yüzde 50 oy alacaklardı ya, öyle diyordular. Hani birileri Rize'yi Venedik ve Ceneviz hayalleri ile birlikte 2 aydan beri aldatmıştılar ya, sayın başbakanımıza karşı kin ve nefretlerini ifade edemeyenler başta sayın bakanımız ve benim üzerimden 2 ay boyunca Rize'ye dedikodu fitne ve iftira pompaladılar.

Bizim sizlerle aramızı açmaya çalıştılar. Ama sizler onların istediği yüzde elli'yi yüzde yetmiş olarak koskoca bir balyoz gibi onların kafasına indirdiniz. Rize'de karşımızda sağdan ve soldan olmak üzere paralel yapısını varıncaya kadar hepsi birleşti. Ama sizler liderinize sahip çıktınız. Sizlere canımız ciğerimiz yüreğimiz feda olsun. 2 ay boyunca akla hayale gelmeyecek iftiralar attılar. Ama sizler öyle bir tokat indirdiniz ki, o tokadın hızıyla onlar belki de Türkiye'yi hatta ülkeyi de terk edip gitmiştirler. Onlar Rizeli değil, Rizeliyi tanımıyorlar. Çünkü onlar Rize'nin suyunu havasını koklamış insanlar değiller,  onlar size ve bizlere yabancı insanlardır.  Sadece Rize değil tüm Türkiye bu akşam bir kez daha dünya lideri Recep Tayyip Erdoğan'a bir sahip çıktı."