Karal ve Adaylar Veliköy'de

Karal ve Adaylar Veliköy'de
AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, Seçim Çalışmaları Kapsamında İl Genel Meclis Adayları İle Birlikte Veliköy Köyüne ziyarette bulundu.

AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal ziyarette;  "Türkiye Eskiye Koalisyonlar Dönemlerine mi Dönsün, Yoksa İstikrar Devam Edip bu Kalkınma Havasını mı Devam Etsin? Bunun Kararını Vereceğiz" dedi.

Seçim çalışmalarına devam eden AK Parti İl Genel Meclis adayları Veliköyü ziyaret etti. Rize Milletvekili Kasan Karal'ın da yer aldığı ziyarette vatandaşlarla bir araya gelen yapacakları projeler hakkında bilgiler verdiler.

hasam-karal-ve-il-meclis-adaylari-velikoyde-1.jpg

Ziyaretler esnasında, AK Parti Rize Milletvekili Karal ve İl Genel Meclis adaylarına AK Parti İl Başkan Yardımcıları İsmail  Hakkı Şentürk, Savaş  Tabak, Murat Artan, Süleyman Razıoğlu, Mehmet Şehitoğlu, İl Yönetim  Kurulu Üyesi Sinan Oğur,  Hüseyin Baltacı ve Merkez İlçe Başkanı  İshak Alim’de eşlik etti.

Burada bir konuşma yapan Karal, "Rize Merkez İlçede 60 köyümüz var. Bu köylerimizi bu arkadaşlarımızla birlikte tek tek ziyaret edeceğiz. Arkadaşlarımızın gayret ve uğraşları ile bizlerde yanlarında destek olarak köylerimizin ihtiyaçlarını en iyi şekilde nasıl karşılayabiliriz. İmkânlarımız ölçüsünde nasıl hizmet ve yatırım getirebiliriz konusunda sizlerle sürekli istişare içerisinde bulunarak gerekli çalışmaları yürüteceğiz" dedi.

hasam-karal-ve-il-meclis-adaylari-velikoyde-2.jpg

Muhalefetin, 30 Mart’ı yerel seçim havasından çıkartıp tamamen Başbakanımız üzerine kurulduğunu belirten Karal, "Birileri özellikle dışarıdan ve içerden uğraşarak Recep Tayyip Erdoğan'ı bu ülkenin siyaseti dışına itmek için mücadele veriyorlar. Tüm dünya bunu görüyor. Burada olay Recep Tayyip Erdoğan başarılı olacak mı? Olamayacak mı? Dolayısıyla 30 Mart günü vereceğimiz karar Türkiye'nin geleceğinin kararıdır. Türkiye eskiye koalisyonlar dönemlerine mi dönsün, yoksa istikrar devam edip bu kalkınma havasını mı devam etsin? Bunun kararını vereceğiz" şeklinde konuştu.

hasam-karal-ve-il-meclis-adaylari-velikoyde-4.jpg

hasam-karal-ve-il-meclis-adaylari-velikoyde-5.jpg