Karal, Yüce'ye Sahip Çıktı

Karal, Yüce'ye Sahip Çıktı
Ak Parti Rize İl Başkanı Hasan Karal, Milletvekillerinin sözlerinin yanlış yorumlandığını söyledi.

Ak parti Trabzon  İl teşkilatının  düzenlediği iftar  yemeğine katılan  AK Parti  Rize İl  Başkanı Hasan Karal, Çaykur ve Çaykur genel müdürü  Ekrem Yüce ile ilgili “ çaykur  iyi  yönetlimiyor mu yada Milletvekilleri ile Çaykur Genel Müdürü  Ekrem Yüce arasında  güven krizimi  yaşanıyor”  şeklinde yorumlanan haberleri Trabzon’da  değerlendirdi.

Bu konuda  herhangi bir polemiğe  girmek istemediğini  ifade eden Karal, Milletvekillerinin  açıklamalarının  yanlış  yorumlandığını, Çaykur Genel Müdürü Ekrem Yüce başta olmak üzere, tüm   kadronun  yöreye hizmet için uğraş verdiğini ifade ederek, hem vekillere hemde Çaykur yönetimine sahip çıktı…

 RİZE’DE AFET KONUTLARI  İNŞA EDİLECEK

KARAL: BU KONUTLAR YAPILDIĞINDA YARALAR TAMAMEN SARILACAK.

Son zamanlarda yaşanan sel ve heyelan felaketlerine de değinen İl Başkanı Hasan Karal, Rize’de bu konuda  geniş çaplı bir çalışma başlatıldığını ifade ederek, “Hükümetimiz zaman zaman gerekli adımları atıyor. Rize’mizde de bu anlamda çok ciddi bir adımlar  atıldı.Afetten ciddi anlamda zarar gören ve yaşadığı evler  oturulmaz hale gelen vatandaşlarımıza devletimizin  afet konutları yapması konusunda bir çalışmalarımız var. Afet konutlarımız yapıldığında, bu yaralar tamamen sarılmış olacaktır. Diye konuştu.  

İLGİLİ HABERLERİMİZ

https://www.olay53.com/haber/caykur-iyi-yonetilmiyor-8325.htm

https://www.olay53.com/haber/yuceden-elestirilere-cevap-8365.htm 

https://www.olay53.com/haber/niye-yuce-hedef-aliniyor-8376.htm