Karal'a O Sözü Söyleten Neden!

Karal'a O Sözü Söyleten Neden!
Ak Parti Rize Milletvekili Hasan Karal'a "Kadının siyasetteki yeri önemlidir." sözünü söyleten neden?

Ak Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, Ak Parti Rize İl Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri'nin programına eşi Nazire Karal ile birlikte konuk oldu. Karal burada, Ak Parti'nin ilk kurulduğu günden bu yana AK davada kadın kolu teşkilatlarının önemi bir rol oynadığının aşikar olduğunu ifade ederek "İşte bu yüzden kadının siyasetteki yeri önemlidir." dedi.

AK Parti Rize İl Kadın Kolları Nuran Alim'in ev sahipliği yaptığı buluşmaya AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal ve Eşi Nazire Karal, AK Parti Rize İl Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti Rize İl Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri ve AK Parti Rize Kadın Kolları İlçe Başkanları katıldı.

hasan-karal-ak-parti-il-kadin-kollariyla-3.jpg

Rize Öğretmen Evinde gerçekleşen programda açılış konuşmasını AK Parti Rize İl Kadın Kolları Başkanı Nuran Alim  yaptı. Alim konuşmasında "Sayın Vekilimiz yoğunluğuna rağmen bizleri kırmadı ve eşi Nazire Hanım ile birlikte bu toplantımıza icabet etti. Kendisine ve eşi Nazire Hanıma teşekkür ediyor hoş geldiniz diyorum. Ayrıca siz değerli Kadın Kolu teşkilatımıza da teşekkür ediyorum. Kadın kolları olarak, kadına siyaseten en çok sahip çıkan ve kadını hak ettiği yerde tutan AK Partimizin çatısı altında bu tür toplantılarımızın devamını diliyorum" dedi.

hasan-karal-ak-parti-il-kadin-kollariyla-4.jpg

AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal ise "Öncelikle bizleri bu güzel, samimi ve sıcak ortamda ağırladığınız için sizlere teşekkür ediyorum. Sizlerle beraber hasbihal etmek, teşkilatçılık açısından önerileriniz var ise onları dinlemek, karşılıklı fikir alışverişlerinde bulunmak  ve kadın kollarımızın daha aktif faaliyetlerde bulunabilmesi için bizlere düşen sorumlulukları saptamak için buradayız. Partimizin ilk kurulduğu günden bu yana sizlerle birlikte ilerlediğimiz bu AK davada kadın kolu teşkilatlarımızın önemi bir rol oynadığı aşikardır. Bu yüzdendir ki kadının siyasetteki yeri önemlidir. Ben bu tür toplantılarımızın çalışmalarımızın daimiyatı için çok fayda sağlayacağına inanıyorum. Tekrar bu güzel ortam için sizlere teşekkür ediyorum" dedi.

hasan-karal-ak-parti-il-kadin-kollariyla-2.jpg

hasan-karal-ak-parti-il-kadin-kollariyla-1.jpg