Karal'dan 23 Nisan Mesajı

Karal'dan 23 Nisan Mesajı
Ak Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.

Mesajında, 23 Nisan’ın, farklı bir anlayışla iki ana unsuru barındırdığı ifadesinde bulunan Karal, “23 Nisan Ulusal egemenliğimizin simgesi olduğu gibi, geleceğimizin teminatı ve milletimizin egemenliğini sonsuza kadar koruyacak olan çocuklarımızın bayramıdır. Biz, tüm kalbimizle inanıyoruz ki, yarınlarımızı emanet ettiğimiz çocuklarımız, geçmişimizden aldıkları güçle, geleceğe yön verecek, müreffeh bir Türkiye’nin ve dünyanın, kardeşlik ve barış içinde inşa edilmesinde önemli roller üstleneceklerdir.” dedi.

Bu anlamlı günde Birinci Mecliste görev yapan üyeleri, Kurtuluş Savaşının tüm kahramanlarını  rahmet ve minnetle andıklarını ifade eden Milletvekili Karal, mesajnda ayrıca şunları kaydetti: Bu duygularla sevgi dolu yürekleri ve gülen yüzleriyle bu güne anlam katan çocuklarımızın ve aziz milletimizin 23 Nisan Millî Egemenlik ve Çocuk Bayramını tebrik ediyor,  Tüm dünya çocuklarına, barış, mutluluk ve sağlık getirmesini diliyor, çocuklarımıza ve hemşehrilerime selam, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.