Karal'dan Doktorlara Yemekli Kutlama

Karal'dan Doktorlara Yemekli Kutlama
Ak Parti Rize İl Başkanı Hasan Karal, 14 Mart Tıp bayramı nedeniyle Rize’deki hastanelerde görev yapan hekim ve doktorlara Rize'de bir lokantada yemekli kutlama düzenledi.

Gerçekleştirilen yemeğe, Ak Parti Rize İl Başkanı Hasan Karal, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı, İlçe Belediye Başkanları, Rize Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Arif Yılmaz, 82 Yıl Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Hasan Velioğlu, İl Sağlık Müdürü Mustafa Tepe, Rize Artvin Tabipler Odası Başkanı Dr. Ulvi Ergüven, Rize’deki hastanelerde görev yapan hekim ve doktorlar eşleriyle birlikte katıldı.

yemek-2.20100312113935..jpg

Yemek öncesi bir konuşma yapan Ak Parti Rize İl Başkanı Hasan Karal, bu anlamlı günde, bu anlamlı katılımı gösteren hayatımıza anlam ve kalite katan saygı değerli doktorlarımızla bir arada bulunmaktan büyük bir memnuniyet duyduklarını belirterek, ‘’Sağlık denince akan sular durur. Herkes kendine bir çekidüzen verir, hayatın manasını anlamaya   hangi ne, çocuğunun gözyaşlarına kayıtsız kalabilir? Hangi baba, yavrusunun ağrıyan yerine şefkat ellerini koymaz? Hayat, sağlık penceresinden bakıldığı zaman köpürüyorsa, insanın mutluluk damarları sonsuza uzar’’ dedi.

Karal, Şahsım ve partili arkadaşlarım her gün hastanelerde ziyaretlerde bulunduklarını belirterek, ‘’Bu esnada sizlerin çalışmalarınızı görüyor ve ardınızdan hakkınızda çok iyi şeyler söylüyoruz. Fedakârlığınız, zamana karşı yarışınız, bilgi ile donanımınız her türlü övgünün üzerindedir. Tıp denilince, gerçekten Türk doktorları akla geliyorsa, bu uğurda zaman içinde  çaba harcamış doktorlarımızın, bilim adamlarımızın büyük katkısı göz ardı edilemez. İşte bunlardan birileri de sizlersiniz. Bir baba gibi, bir anne gibi; ama bilerek ve bilinçle insana yaklaşıyor ve onun acılarını dindiriyorsunuz. Bizler siyasetçi olarak her gün halkın içindeyiz. Zaman zaman hastalıklar gündeme gelir, hasta ziyaretlerinde bulunduğumuzda, sizlerin, halkımız arasındaki itibarı görüyor ve halkımız, ülkemiz ve sizler adına bundan büyük mutluluklar duyuyoruz.’’

Rize’miz, Ak Parti iktidarında ve hemşehrimiz Başbakan’ımızın himmetleriyle sağlık alanında son zamanlarda büyük atılımlar gerçekleştirdiğini kaydeden Karal, ‘’Müthiş hastaneleri, tıp fakültesi ve Rize’nin çevresindeki sağlık merkezleriyle halkımızın ayağına sağlık hizmetini götürmeye başlamıştır. Bütün bunları yaparken sizlerin emeğini en ön plana aldığımızı bilmenizi isterim. Biz siyasiler olarak, sizlerin, halkımız adına yapacak olduğunuz her türlü hizmette yanınızda olacağımızı bilmenizi isterim’’diye konuştu.

Daha sonra sırasıyla bir konuşma yapan, Rize Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Arif Yılmaz, Rize 82 Yıl Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Hasan Velioğlu ve İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Tepe,  sağlık alanında son yıllarda Rize’de gerçekleştirilen önemli yatırımlar hakkında bilgi vererek,  hekimlerin 14 Mart tıp bayramını kutladılar.

yemek-1.20100312114011..jpg