Karal'dan Genç ve Erdoğan’a Ziyaret

Karal'dan Genç ve Erdoğan’a Ziyaret
AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, Trabzon Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç ve Trabzon YOL İŞ 2 No’lu Şube Başkanı Harun Erdoğan’ı ziyaret etti.

Milletvekili Karal’a Trabzon’daki ziyaretleri sırasında İl başkan yardımcıları ve Kendirli Belediye Başkanı Alaattin Serdar eşlik etti.

Karal ve beraberindekiler, ilk olarak YOL İŞ 2  No’lu Şube Başkanı Harun Erdoğan’ı makamında ziyaret ederek, kendisine çalışmalarında başarılar diledi. Erdoğan ise bu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Karal ve beraberindekilere teşekkür etti.

hasan-karal,--genc-ve-erdogan’i-ziyaret-etti-(1).jpg

Karal, daha sonra Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’i makamında ziyaret etti. Başkan Genç ile bir süre görüşen Karal, Rize ve Trabzon'a yapılacak yatırım ve projeler üzerinde istişarelerde bulundu.

AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, burada yaptığı açıklamada, "Bölgemizin meselelerini, bölgemizde yapılması gereken çalışmaları değerlendirmek, analiz etmek amacıyla nezaket ziyaretinde bulunduk. Bölgemize gelecek ve gelmekte olan yatırımları değerlendirmek amacıyla bir çalışma ziyareti yapmak istedik. Bölgemizin gelişmesi, kalkınması hepimizin temel arzusudur. Geçmişte de dayanışmamız, işbirliğimiz bölgemize çok ciddi hizmetlerin gelmesine vesile olmuştur. İnşallah bundan sonraki süreçte de aynı idealleri paylaşan bir birliktelik ortaya koyarız. Rize ve Trabzon biz siyasetçilerin ortak değeri olmalıdır. Bizler sadece seçildiğimiz şehre değil bütün bölgemizi temsil eden bir konumda olmalıyız. Hizmeti milletvekili seçildiğimiz şehirle birlikte bütün bölgemize yönelik olarak düşünmeliyiz. Bunun içinde de sadece şehrimizi değil, bölgemizi de düşünmek durumundayız" diye konuştu.

hasan-karal,--genc-ve-erdogan’i-ziyaret-etti-(3).jpg

Başkan Genç ise Rize ve Trabzon'un Doğu Karadeniz'in en önemli iki şehri olduğunu belirterek, her iki ilin dayanışmasından oluşacak sinerjinin bölgeye daha kuvvetli yansıyacağını söyledi. Rize ile Trabzon arasındaki işbirliği ve dayanışmayı daha artırarak devam ettirmek istediklerine vurgu yapan Başkan Genç, "Aynı atmosferi devam ettirmek istiyoruz. Vekilimizin Ankara'da Artvin'in, Rize'nin, Trabzon'un ve bölgenin vekili anlayışı ile hareket ettiğine ben şahidim. Çok gayretli bir efor sarf ediyor. Bütün projelerde, bölgenin bütün kazanımlarında, bütün bölge illerinin istifade etmesi için gayret ediyoruz. Bu dönemi de bir fırsat olarak görmemiz lazım.” dedi.

hasan-karal,--genc-ve-erdogan’i-ziyaret-etti-(4).jpghasan-karal,--genc-ve-erdogan’i-ziyaret-etti-(2).jpghasan-karal,--genc-ve-erdogan’i-ziyaret-etti-(5).jpg