Karal'dan Hoşgeldin Ziyareti

Karal'dan Hoşgeldin Ziyareti
AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal AK Parti Rize İl Yönetim Kurulu Üyeleri ve AK Parti Rize Merkez İlçe Teşkilatı ile Birlikte Çaykur Rizespor’un Başına Gelen Mustafa Denizli’yi Ziyaret Etti.

Rize Mehmet Cengiz Sosyal tesislerinde gerçekleşen ziyarette Çaykur Rizespor takımının teknik direktörlük koltuğuna oturan Denizli’ye hoş geldiniz diyen AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal “Sayın hocam öncelikle şehrimize hoş geldiniz. Sizin takımımızın başına gelmeniz tabiki takım ile beraber şehrimize de bir motivasyon kazandırdı. Sizleri bu gün burada ziyaret edip hem bir hoş geldiniz hem de başarılar dilemek amacı ile ziyaret ediyoruz” şeklinde konuştu.

da.20130108120424.jpg

İnşallah bu sene Rizespor’u layık olduğu yere sizlerin de tecrübeleri ile ulaştıracağız diyen Karal “Rize sizle beraber bir beklentiye girdi. Bizler elimizden geldiğince sizlerin yanındayız. Sizlere destekçiyiz. Sizlerden beklentimiz büyüktür” dedi.

Yaklaşık bir saat süren ziyaretin ardından takımın başına gelen Mustafa Denizli’ye görevlerinde başarılar dileyen AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, diğer programlarına katılmak üzere Mehmet Cengiz Spor tesislerinden ayrıldı.

daa.20130108120514.jpg