Karal'dan Sağlık Merkezi ve Hastane Otoparkı Müjdesi

Karal'dan Sağlık Merkezi ve Hastane Otoparkı Müjdesi
Rize Milletvekili Hasan Karal, Rize Sağlık Merkezi Kompleksi ve RTEÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesi yanına 5 katlı otopark yapılacağı müjdesini verdi.

Vatandaşların yararına olacak ve Türkiye’nin sayılı ve en modern Ağız ve Diş Sağlığı Merkezleri arasına girecek olan, Rize Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi ile Eğitim Araştırma Hastanesi yanında 5 katlı otopark yapılması hakkında müjdeli haber Rize Milletvekili Hasan Karal’dan geldi.

Rize Milletvekili Hasan Karal yaptığı açıklamada; “Türkiye’nin en modern Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinden biri olacak Rize Merkez Sağlık Kompleksi'nin Rize İl Özel İdaresi tarafından 13 Haziran 2013 Perşembe günü saat 14.00‘de ihalesinin yapılacağını kaydetti.

Karal, kapalı alan 11.630 metrekarelik bir alanda, oturum alanının 1.716 metrekareden oluşacak kompleks içerisinde yer alacak hizmet birimlerinin ise; 20 üniteden oluşan Merkez Ağız Diş Sağlığı Merkezi, Toplum Sağlığı Merkezi, 8-10 Hekim kapasiteli Aile Sağlığı Merkezi, Verem Savaş Dispanseri, Halk Sağlığı Laboratuarı ve Ana Çocuk Sağlığı Merkezi olacağını açıkladı.

saglik-kompleksi.jpg

Karal'ın Rize'ye 2. müjdesi Eğitim Araştırma Hastanesi'ne 5 katlı otopark yapılması oldu

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi’nin, Eğitim ve Araştırma Hastanesi otoparkının yetersizliği ve her fırsatta vatandaşlarımızın bu konuyu gündeme getirmeleri üzerine Rize Milletvekili Hasan Karal, bu konu hakkında; "R.T.E.Ü. Eğitim ve Araştırma Hastanesi kampusünde şu anda açık otopark olarak kullanılan 4.000 m²lik alanda 5 katlı 600 araç kapasiteli kapalı otopark yapılacak." dedi.

Otoparkın yapılması için ciddi ilerleme kaydedildiğine de değinen Karal, 13 Haziran’da Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nda ihale yapılacağını da sözlerine ekledi.