Karal'dan Şampiyonlara Teşekkür

Karal'dan Şampiyonlara Teşekkür
AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, Türkiye Kano Şampiyonası'nda birinci olan Rize Gençlik ve Spor Müdürlüğü kano takımını ziyaret etti.

Milletvekili Karal ve AK Parti İl Başkanlığı yönetim kurulu üyeleri, Sakarya'da düzenlenen Türkiye Kano Şampiyonası'nda Rize'yi temsil eden Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü kano takımını ziyaret etti.

Karal, Rize'yi bu sportif faaliyet sayesinde tanıtan sporculara teşekkür ederek, ''Bu zamana kadar gerek altyapı gerekse sportif faaliyetler konusundaki çalışmalarımız meyvelerini vermeye başladı. Bu çalışmalara devam edeceğiz. AK Parti iktidarında ilimizin merkez ve ilçelerinde sportif faaliyetlere yönelik ödenekler sağlanarak ciddi mesafeler aldık. Hemen hemen bütün ilçelerimizde bu tip yatırımlarımızı hemşehrilerimiz gözlemlemektedir. Bu kardeşlerimiz Rize'miz için ileriki organizasyonlarda daha çok başarılara imza atacaktır. Onlarla bir Rize'li olarak gurur duyuyorum'' diye konuştu.

karaldan-sampiyonlara-tesekkur-3.20120923162758.jpg

karaldan-sampiyonlara-tesekkur-2.jpg

Kano takımı antrenörü Adnan İlhan ise Rize'nin, bu spor branşında altyapı zeminini hazırlamış bir şehir olduğunu ifade ederek, ''Gençlerimiz önümüzdeki sezonlarda daha da büyük zaferlere imza atacaklar. Hepsi birbirinden yetenekli. Daha güzel şampiyonluklara koşmayı hedefliyoruz'' dedi.

karaldan-sampiyonlara-tesekkur-4.jpg

karaldan-sampiyonlara-tesekkur-1.20120923162737.jpg