Karal'dan Trabzon Çıkartması

Karal'dan Trabzon Çıkartması
Ak Parti Rize Milletvekili Hasan Karal ve Ak Parti Rize İl Yönetiminden Trabzon çıkartması...

AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal ve AK Parti Rize İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Trabzon 10.Bölge Karayolları Bölge Müdürlüğü, Trabzon 22.Devlet Su İşleri Bölge Müdürlüğü ve Trabzon Karadeniz Teknik Üniversitesine ziyarette bulunarak Rize'nin yapımı devam eden projelerini takip etti.

AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, AK Parti Rize İl Yönetim Kurulu Üyeleri Alaettin Serdar, Savaş Tabak ve AK Parti Rize Eski İl Yönetim Kurulu Üyesi Nusret Karaca ile birlikte Trabzon Karayolları ve Devlet Su İşleri bölge müdürlüklerini ziyaret etti.

hasan-karal,-rize-projelerini-takip-etmekte-kararli-1.jpg

İlk olarak Trabzon 10.Bölge Karayolları Bölge Müdürlüğünü ziyaret eden Karal, burada Karayolları 10.Bölge Müdürü Ahmet Hulki Tuncer ile Rize için yapım aşamasında olan ve yapılması muhtemel projeler hakkında görüştü.

Trabzon 10.Bölge Karayolları Bölge Müdürü Ahmet Hulki Tuncer'den gerçekleşen çalışmalar hakkında bilgi alan AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, temeli geçtiğimiz aylarda atılan ve inşasına devam edilen güney çevre yolu başta olmak üzere Rize Yolbaşı- Kalkandere yolu, Güneysu- Büyükköy yolu, Kendirli- Derepazarı yolu, ihale aşamasına gelen İyidere- İkizdere ikinci etap yolları ve 4 Eylülde ihaleye çıkacak olan Aşıklar- Sefalı- Erenler Hemşin yolu hakkında yaklaşık iki saat süren bir görüşme gerçekleştirdi.

"El birliğiyle ve sağlam diyaloglar ile günümüze kadar gelmiş hizmetlerin daha da üzerinde projeleri vatandaşlarımıza kazandıracağız" diyen AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, 10.Bölge Karayolları Bölge Müdürü Ahmet Hulki Tuncer'e görevlerinde başarılar dileyerek kurumdan ayrıldı.

hasan-karal,-rize-projelerini-takip-etmekte-kararli-2.jpg

Karayolları 10. Bölge Müdürlüğünden ayrılıktan sonra Trabzon programına hız kesmeden devam eden AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal ve beraberindeki heyet, Trabzon 22.Bölge Devlet Su İşleri Bölge Müdürlüğünü ziyaret ederek burada 22.Bölge Devlet Su İşleri Bölge Müdürü Adil Erdoğan Yaşaroğlu'nun konuğu oldu.

Ziyarette Rize Merkezde üzeri açılacak olan dere yatakları hakkında bilgi alan AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, Rize'nin batı bölgelerindeki ilçe ve köylere Güneyce suyunun bağlanması konusunda da son durum raporu istedi. Öte yandan İyidere ilçesindeki cennet vadisi olarak adlandırılan projeyi  görüşen Karal, "Rize için düşünülen güzel projelerimizin takibindeyiz. Yapımına başlanan projelerimiz bölge müdürümüzden aldığımız bilgi ve bizim yaptığımız gözlemlerin nihayetinde hızlı bir şekilde ilerlemektedir. Rizemiz için sorumluluklarımızın farkında olup çalışmalarımıza devam ediyoruz ve edeceğiz" dedi.

Yaklaşık iki saat süren ziyaretin ardından Trabzon 22.Bölge Devlet Su İşleri Bölge Müdürü Adil Erdoğan Yaşaroğlu'na veda eden Karal ve beraberindekiler Trabzon Karadeniz Teknik Üniversitesi'ne giderek Üniversite Rektörlüğü görevine yeni başlayan Prof.Dr. Süleyman Baykal'ı ziyaret etti.

Milletvekili Karal, görevine yeni başlayan Prof.Dr. Süleyman Baykal'a yeni görevlerinde başarı ve hayırlı olsun dileklerini ilettikten sonra Trabzon'dan ayrılarak Rize'ye döndü.

hasan-karal,-rize-projelerini-takip-etmekte-kararli-3.jpg

hasan-karal,-rize-projelerini-takip-etmekte-kararli-4.jpg

hasan-karal,-rize-projelerini-takip-etmekte-kararli-5.jpg

hasan-karal,-rize-projelerini-takip-etmekte-kararli-6.jpg