Karal’dan Turan’a Tebrik Ziyareti

Karal’dan Turan’a Tebrik Ziyareti
AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, Güneysu’da katıldığı programların ardından Güneysu’nun yeni belediye başkanı Halil Turan’ı makamında ziyaret ederek tebrik etti.

Ak Parti Rize Milletvekili Hasan Karal önce Güneysu Kaymakamı Gökmen Çiçek'e ardından Güneysu Belediye Başkanı Halil Turan'a ziyarette bulundu.

Güneysu'da katıldığı programların ardından Rize Vali Vekili Mehmet Özer ile birlikte Güneysu Kaymakamlığına geçen Ak Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, burada Kaymakam Gökmen Çiçek’e ziyarette bulundu. Kaymakam Çiçek'e yapılan ziyaretin ardından ise Karal ve Ak Parti teşkilatı 30 Mart yerel seçimlerinde Güneysu Belediye Başkanı seçilen Halil Turan'a tebrik ziyareti gerçekleştirdi.

hasan-karaldan-halil-turana-tebrik-ziyareti-3.jpg

İl Başkan Yardımcıları Savaş Tabak, Gafur Karali ve Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap eşliğinde Halil Turan’ı ziyaret eden Karal, burada yaptığı konuşmada Güneysu’nun çok ayrı bir önemi olduğunu belirterek, “Güneysu ilçemiz sayın başbakanımızın ana ve baba ocağıdır. Bu yönüyle çok ayrı bir öneme haiz bir yerdir. Türkiye’de de herkesin tanıdığı bildiği bir yerdir Güneysu. 30 Mart seçimlerinde kendisine yakışanı yapan Güneysu, çok önemli bir başarı elde etti. Bu yönüyle tüm Güneysulu hemşerilerimize verdikleri bu destekten dolayı ayrı  ayrı  teşekkür ediyoruz. Bu zamana kadar burada çok güzel hizmetler yaptık. Burada belediye başkanlığı yapmış Ahmet Minder arkadaşımıza da çok teşekkür ediyoruz. Bu hizmet nöbetini benimde kader birliği yaptığım çok değerli arkadaşlarımızdan bir tanesi Halil Turan devraldı. Kendisine yürekten başarılar diliyorum. Burada başarılı olacağına yürekten inanıyorum. Bizlerde belediye başkanımızın ortaya koyacağı projelerde elimizden geldiğince destekçisi olacağız.” ifadelerini kullandı.

hasan-karaldan-halil-turana-tebrik-ziyareti-1.jpg

Karal’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Turan, “Güneysu belediye başkanlığı görevini mevlanın rızasına uygun, yasalar çerçevesinde ama her şeyden önce halkında memnuniyetini dikkate alarak 5 yıllık bu göreve talip olduk. Halkımızda bu desteği bize verdi. Başbakanımızın ilçesinde başbakanımıza layık bir idarecilik anlayışı ile bu görevi tamamlamayı yüce Allah bizlere nasip eder inşallah” diye konuştu.

hasan-karaldan-halil-turana-tebrik-ziyareti-2.jpg