Karaman: 5 Maçta 4 Penaltı Golü Yemişiz, Dikkat Etmeliyiz

Karaman: 5 Maçta 4 Penaltı Golü Yemişiz, Dikkat Etmeliyiz
Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, Antalyaspor mağlubiyeti sonrası yaptığı açıklamada, alt sıradaki takımlarla aralarındaki makasın kısaldığını söyledi.

Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında Antalyaspor, sahasında Rizespor'u 2-1 mağlup etti. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman mücadeleyi değerlendirdi. Karaman 1-0 öne geçmelerinin ardından oyunun kontrolünü rakibe verdiklerini söyledi.

5 maçta 4 penaltı golü yediklerine değinen Karaman, “Bugün de penaltı golüyle beraberlik, aleyhimize 5 maçta 4 penaltı verildi. Dikkatli olmalıyız” dedi.

İkinci yarıya iyi başladıklarını aktaran Karaman, “Rakibin orta saha forvet arası oyuncularının iyi top yaptıklarını gördük. Topa bastılar. Normalde biz ikinci golü düşünürken ikinci golü yedik. Tempomuz biranda kesildi. 5 dakika uzatma oldu. Ama iki takım 3 oyuncu değiştirdiği için en az 8 dakika uzatma olmalıydı. Sercan, Kweuke, İsmail’in sakatlıkları nedeniyle zorluk yaşıyoruz. Alt sıradaki takımlarla aramızdaki makas kısaldı. Ama bunun üstesinden geleceğiz, gelmek zorundayız. Elimizdeki mevcut kadroyla yolumuza devam edeceğiz. Oyuncu profilinde ve oyun anlayışında değişiklikler yaparak, sonuç almaya çalışacağız. Antalyaspor'u tebrik ediyorum." diye konuştu.

ANTALYASPOR CEPHESİ

Antalyaspor Teknik Direktörü Jose Morais, rahatsızlığının ardından takımının başında çıktığı ilk maç olan Rizespor karşılaşmasını kazandıkları için mutlu olduğunu söyledi.

Morais, Antalya Arena'da Rizespor'la oynadıkları ve 2-1 kazandıkları maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, zor bir karşılaşma oynadıklarını belirtti.

Antalyaspor'un daha iyi durumda olduğunu ifade eden Morais, bugün her türlü ve üç golle maçı kazanacaklarını hissettiğini ve bunu oyuncularına da söylediğini ifade etti.

"Belki duvara vurduğumda kafamda bir şey olmuştu" diyen Morais, üç gol atamadıklarını ama iki golle üç puanı kazandıkları için mutlu olduğunu dile getirdi.

Morais, Antalyaspor'un bugün iyi maç çıkardığına işaret ederek, şöyle konuştu: "Sonuca da yansıdı, oyuncularımı tebrik ediyorum. Takımım istediğim seviyede değil, daha güçlü görmek istiyorum. İki hafta dışarıda oynayacağız tabii ki Eto'o geri dönecek takımımıza. Önümüzdeki maçı da kazanmaktan başka bir şey düşünmüyorum. Takımımın kapasitesini çok beğendim, kazanmak hoşuma gitti. Mutluyum, çünkü takımım kazandı. Belki ikinci penaltımızı vermedi ama hakemin genel anlamda iyi maç yönettiğini düşünüyorum."