Karaman Net Konuştu. Baştan Başlayacağız

Karaman Net Konuştu. Baştan Başlayacağız
Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında Ç.Rizespor'un sahasında Akhisar Belediyespor'a 2-0 mağlup olduğu karşılaşmanın ardından iki takımın teknik adamı mücadeleyi değerlendirdi.

Ç.Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, maç sonu açıklamasında başa döndüklerini ifade ederek, "Oyunun ilk bölümünde istekliydik. Ama çok pas hatası yaptık. Yaptığımız pas hataları ile ilk 45 dakika içerisinde coşkuyu devam ettirme adına bir şey yapamadık. Yediğimiz penaltı golü şanssızdı. Hakem hakkı ile penaltıyı gösterdi. Golde hata var. 2-0 içeri girdik. İkinci yarı tüm gücümüzü ortaya koymaya çalıştık. İyi bir görüntü veremedik. Bir gol atabilseydik moral ve motivasyonumuz artacaktı. Gol gecikince rakibin öz güveni arttı. Bizim için üç puan önemliydi. Başa döndük. Sıfırdan başlayacağız" dedi.

AKHİSAR BELEDİYESPOR CEPHESİ
Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Cihat Arslan, beklediklerinden zayıf bir Rizespor’a karşı oynadıklarını belirterek, "Çok önemli gördüğümüz bir karşılaşma. Deplasmanda kurulu düzeni olan iyi futbolculara karşı oynadık. Zorlu başlayacağını düşünüyorduk. Ama Rizespor beklediğimizden düşük bir performansla oynadı. Bu bizim öz güvenimizi arttırdı. Biz daha güçlü başladık. Oyunu biz kontrol ettik. Çok önemli bir deplasmandan, çok önemli oyunculara sahip bir deplasmandan gol yemeden üç puan aldık. Çok mutluyuz. Rizespor yönetimini soyunma odasında bize karşı gösterdikleri centilmenlikten dolayı kutluyor ve teşekkür ediyorum" dedi.