Karaman: “Oynadığımız Oyunun Karşılığı Bu Değildi”

Karaman: “Oynadığımız Oyunun Karşılığı Bu Değildi”
Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, oynadıkları oyunun karşılığını alamadıkları için üzgün olduklarını söyledi.

Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında sahasında Kasımpaşa'ya 1-0 mağlup olan Çaykur Rizespor'un teknik direktörü Hikmet Karaman, iyi oynadıkları maçta yenilmemeleri gerektiğini söyledi.

Karaman, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, çok kritik bir 90 dakika oynadıklarını, mağlubiyetten sonra fazla konuşacak bir şey olmadığını belirtti. 

Hedef bir maçtan mağlubiyetle ayrıldıklarını vurgulayan Karaman, "Biz yensek rakibi altımıza alıyoruz, onlar kazanınca küme düşme potasında kalıyoruz. Kritik bir maçı kaybettik." diye konuştu.

Maçın analizini yapmanın anlamının kalmadığına aktaran Karaman, "Maç içerisinde 40'a yakın orta, 11 korner, orta her şey var. Fakat skoru elde edecek gol vuruşunu yapamadık. Bizi izlemeye gelen insanların haklı eleştirisi var. Haklı protestolar var, doğrudur." ifadelerini kullandı. 

Son haftalarda yakaladıkları pozisyonları değerlendiremediklerini dile getiren Karaman, 90 dakikanın değerlendirmesinde iyi oynadıklarını ama skoru elde edecek gol vuruşunu yapamadıklarını ve bu sonuçtan düşme potasındaki sonra üç takımın arasında yer alan takım olduklarını belirterek şunları kaydetti: "İyi oynayan ama sonucu bulamayan bir takım görüntüsündeyiz. Bizim maçlarda rakip takımın kalecileri maçın adamı seçiliyor. Geçtiğimiz hafta Bursaspor deplasmanında Harun, bu maçta ise Ramazan. Diyebilecek bir şey yok. Oyunun hakkı bu sonuç değildi."