Karaman: Transferde Mutlaka...

Karaman: Transferde Mutlaka...
Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, transferde mutlaka orta sahaya takviye yapmaları gerektiğini kaydetti.

Aydınspor 1923 ile oynanılan Ziraat Türkiye Kupası karşılaşması sonrası maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, transfer konusunda da konuşan ve orta sahaya mutlaka transfer yapmaları gerektiğini kaydeden Karaman, lig ve kupa programının çok yoğun olduğunu, hafta içi İzmir'e seyahat edeceklerini, ardından ligde Gençlerbirliği ve Fenerbahçe deplasmanına gideceklerini söyledi.

"Sezon başı transferler yaptık. Katkısı olmayan oyuncuları tartışabiliriz. Eleştiriyi de kabul edebiliriz. Alacağımız orta saha ne geciktirebilir ne de yavaşlatılabilir. Alacağımız orta saha oyuncusu bir kalp nakli gibi olacak. Altımızdaki takımlar iyi oyuncular alıyor. Alacağımız oyuncu çok yönlü olmalı. Biz yarışta yerimizde sayarsak arkadakiler gelip bizi geçer. Teşhisi yaptık. Orta saha oyuncusu almalı, tedavi uygulamalıyız. İki tane isim üzerinde yoğunlaşmıştık. Gecikmemeliyiz. Lig başlarken oyuncunun burada olması gerekiyor. Türkiye'de transfer son güne kadar sürüyor. Gençlerbirliği maçına kadar bu işi halledersek başarı, uzatırsak başarı olmaz."

Kweuke haberlerinin çokça yazıldığını belirten Karaman, "Bende okuyorum. Sinan Gümüş'ü bize yazmışlar. Mustafa Denizli ile hiç konuşmadık. Uzaktan yakından ilgisi yok. Birileri Türkiye'de yazıyor. Transfer haberlerinin yüzde kaçı doğru. Bu çok düşündürücü" ifadelerini kullandı.