Karaman ve Kaya'dan Maç Sonu Açıklamalar

Karaman ve Kaya'dan Maç Sonu Açıklamalar
Ziraat Türkiye Kupası 1. Hafta müsabakasında Rizespor evinde Bucaspor’u 4-1 mağlup etti. Karşılaşma sonrası iki takım teknik direktörlerinin yapmış olduğu açıklamalar şöyle:

Ziraat Türkiye Kupası D Grubu'nun ilk maçında sahasında Bucaspor'u 4-1 yenen Rizespor'un teknik direktörü Hikmet Karaman, Bucaspor'un Ankara'dan 900 kilometrelik otobüs yolculuğu ile geldiğini, bu şartlarda alınan 4-1'lik galibiyetin abartmaya gerek olmadığını söyledi.

Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman maç sonrası yaptığı açıklamada, “Hayırlısı olsun. Kupaya iyi başladık. Suat hocaya geçmiş olsun diyorum. Hastasının yanından ayrılıp buraya gelmiş. Bucapor’da Ankara’dan 9 saat süren bir otobüs yolculuğu ile buraya geldi. Bu nedenlerde bu 4-1’lik skoru hiç abartmaya gerek yok. Bu maçta oynamayan oyuncularımızı gördük, sakatlıktan yeni çıkan oyuncularımızı gördük. Onlar da kendilerini gördü. Dolayısı ile maç bitti” dedi.

Ligde Gaziantepspor ile önemli bir maç oynayacaklarını vurgulayan Karaman, "Gaziantespor ligde iyi işler yapıyor. Enteresan bir takım ile oynayacağız ve iki takım için çok değerli bir maç. İşimiz zor olacak ama kazanmak zorunda olduğumuz, çok değerli bir maç" ifadelerini kullandı. 

KAYA: “MANİSA MAÇINDA BU MAÇTAKİ HATALARI YAPMAYACAĞIZ. RİZESPOR'U TEBRİK EDİYORUM"

Maç sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Bucaspor Teknik Direktörü Suat Kaya, bu maçta yaptıkları hataları, Manisa maçında yapmayacaklarını söyledi.

Kaya, Süper Lig'in en iyi takımlarından biriyle oynadıklarını belirterek, “Maçın başlaması ile konsantrasyonumuz iyiydi. Ta ki ilk golü yiyene kadar. İnce nüanslar ve tecrübe öne çıkıyor. İkinci maça hazırlanırken bu maçı irdeleyip aynı hatayı yapmayacağız. Rizespor’u tebrik ediyorum. Hikmet hocayı tebrik ediyorum. İlk hedefimiz gruplara kalmaktı. Sonraki hedefimiz takımımızı en iyi şekilde temsil etmektir. Önümüzdeki maçı Manisa ile oynayacağız. Şimdi o maç için hazırlanacağız”dedi.