Karamehmetoğlu: Seçimin Kazananı Rize'dir

Karamehmetoğlu: Seçimin Kazananı Rize'dir
Rize Ticaret ve Sanayi Odası (RTSO) Organ Seçimlerinde meclis üyeliğinde çoğunluk sağlayan RTSO Başkanı Şaban Aziz Karamehmetoğlu, seçimin kaybedeninin olmadığını kazananın Rize olduğunu kaydetti.

Rize Ticaret ve Sanayi Odası (RTSO) Organ Seçimlerinde meclis üyeliğinde çoğunluk sağlayan RTSO Başkanı Şaban Aziz Karamehmetoğlu, oy sayımının ardından açıklamalarda bulundu.

Karamehmetoğlu, oda seçimlerine ilgi gösteren üyelere teşekkür etti.

Oylama sonucunda gelecek dönem için de yeniden yönetimlerine yetki verildiğini belirten Karamehmetoğlu, "Rize için hizmetlere devam edeceğiz. Bu seçimin tek kazananı Rize ve Rize bizim ortak paydamızdır. Rize'nin daha yaşanabilir bir şehir olması için üyelerimizin daha fazla imkan sağlanması için çalışmalarımızı sürdüreceğiz." dedi.

Başkan Karamehmetoğlu'nun açıklaması şöyle:

 

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
20 Yorum