Karaoğlu yine başkan adayı

Karaoğlu yine başkan adayı
Çayeli Şoförler Odası Başkanı Dinçer Karaoğlu, şoförler odası seçimlerinde yine aday olduğunu söyledi.

Karaoğlu, yaptığı açıklamada, önümüzdeki yılın ilk aylarında odalarında seçim sürecinin başlayacağını belirterek, ''Şoförler odası seçimlerinde yine adayım. Şoför esnafı için çok güzel şeyler yaptığımıza inanıyorum'' dedi.

Görev başladığı ilk günlerde önemli ihtiyaç olan ve bölgede olmayan kurtarıcı aracı alarak şoförlerin hizmetine sunduklarını ifade eden Karaoğlu, çekici aracın şoförlere ücret almadan hizmet verdiğini söyledi.

Yaptıkları çalışmalar sonucunda taksici ve minibüsçülerin belge alma sorunlarını çözdüklerini kaydeden Karaoğlu, şunları söyledi: ''2010'daki seçimlerde şoför esnafı tekrar oda başkanı olarak beni seçerlerse küçük olan kurtarıcı aracımızı büyüteceğiz. Şoför esnafının dertleriyle birebir ilgilenen bir oda başkanlığı yaptığıma inanıyorum. Ben de 22 yıl boyunca taksicilik yaptım. Biz başkalarının aracını üzerimize alarak oda başkanlığı yapmadık. Çile çekerek, tırnağımızla kazıyarak oda başkanlığına talip olduk. Henüz tam olarak başarılı olmadım, ama başarıya ulaşmak için çok mücadele veriyorum. Şoför esnafımız 24 saat boyunca beni aradıklarında rahatlıkla bulabiliyorlar. Seçilen bir insanın bunu yapması gerektiğine inanıyorum.'' 

Karaoğlu, Çayeli'nde sivil toplum örgütlerini, siyasi parti temsilcileri, belde belediye başkanlarının bir çatı altında toplanıp ilçemizin geleceği için birlik ve beraberlik içinde olmaları gerektiğini ifade ederek, ''Başbakanımızdan randevu talep ettim. Gelecek ay görüşebileceğimi umuyorum. Çayeli'nin sorunlarını bizzat kendisine söyleyeceğim'' dedi.