Karaosmanoğlu'ndan Kasap ve Ayar'a Ziyaret

Karaosmanoğlu'ndan Kasap ve Ayar'a Ziyaret
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap ve AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar’a ziyarette bulundu.

Çeşitli ziyaret ve programlara katılmak üzere memleketi Rize’ye gelen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Rize’deki ziyaret ve temaslarını sürdürdü. Başkan Karaosmanoğlu, beraberinde Büyük Şehir Belediyesi Genel Sekreter Vekili Tahir Büyük Alın, Özel Kalem Müdürü Arif Usta,  Başkan Danışmanı Ömer Polat’la birlikte Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap ve AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar’a ziyarette bulundu.

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap makamda gerçekleşen kabulde Karaosmanoğlu’nun ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin faaliyetlerini takip ettiklerini çalışmalarını desteklediklerini söyledi.  Karaosmanoğlu ise büyükşehirdeki faaliyetlerden bahsetti.

ibrahim-karaosmanoglu-rize-belediyesinde.jpg

Karaosmanoğlu, daha sonra AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar’a ziyarette bulunarak İl Başkanlığı yönetim kurulu toplantısına katıldı.

ibrahim-karaosmanoglu-ak-parti-rize-il-toplantisinda.jpg

Karaosmanoğlu’nun hem belediye ve Ak Parti ziyaretinde karşılıklı hediyeleşmeler yapıldı.

resat-kasap-ibrahim-karaosmanoglu-1.jpg

resat-kasap-ibrahim-karaosmanoglu.jpg

hikmet-ayar-ibrahim-karaosmanoglu.jpg

ibrahim-karaosmanoglu-ak-parti-rize-il-toplantisinda-1.jpg