Kardeş Yelken Dualarla Defnedildi

Kardeş Yelken Dualarla Defnedildi
Henüz hayatının baharında elektrik çarpması sonucu hayatını kaybeden Çay TV'nin başarılı ve güler yüzlü haber spikeri Neşe Yelken’in kardeşi Zafer Yelken, gözyaşları arasında dualar eşliğinde defnedildi.

Rize'den uydu yayını yapan Çay TV'nin başarılı ve güler yüzlü haber spikeri Neşe Yelken’in, henüz hayatının baharında iken elektrik çarpması sonucu hayatını kaybeden kardeşi Zafer Yelken, gözyaşları arasında dualar eşliğinde defnedildi.

Merkeze bağlı Yolüstü Köyü’ndeki evinin yanında Adli Tıp Raporunun sonucuna göre elektrik çarpması nedeniyle 15 yaşında hayatını kaybeden Rize İMKB Lisesi öğrencisi Zafer Yelken, bugün Öğle Namazına müteakiben kılınan cenaze namazının ardından aynı yerdeki aile kabristanlığına defnedildi.

zafer-yelkenin-cenaze-toreni-(1).jpg

Yolüstü Köyünde kılınan cenaze namazına Rize İl Milli Eğitim Müdürü Saffet Yıldırım,  Çay TV Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Torlak, Gündoğdu Belediye Başkanı Süleyman Yıldız, Gündoğdu Belediye Başkan Yardımcısı Saffet Kopuz, Memur Sen Rize Şube Başkanı Resul Usta, CHP Rize İl Başkanı Mehmet Aslankaya, İMKB Lisesi öğrencileri, Zafer Yelken'in Ablası Neşe Yelken'in basın camiasından meslektaşları ve Yelken Ailesinin sevenleri ile yakınlarının yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı.

nese-yelken.20130415153533.jpg

zafer-yelkenin-cenaze-toreni-(2).jpg

edinilen bilgiye göre, Zafer Yelken (15) evlerinin arkasındaki arazide baygın olarak bulundu. Hastaneye kaldırılan Yelken yolda hayatını kaybetti. Otopsi için Trabzon Adli Tıp Kurumu’na gönderilen Yelken’in elektrik akımına kapılarak hayatını kaybettiği anlaşıldı. Jandarma ve AKSA Elektrik yetkilileri tarafından olay yeri ve çevresinde yapılan incelemede her hangi bir elektrik kaçağına rastlanılmadı. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

zafer-yelkenin-cenaze-toreni-(3).jpg

zafer-yelkenin-cenaze-toreni-(4).jpg

zafer-yelkenin-cenaze-toreni-(5).jpg

zafer-yelkenin-cenaze-toreni-(6).jpg

zafer-yelkenin-cenaze-toreni-(7).jpg

zafer-yelkenin-cenaze-toreni-(8).jpg

zafer-yelkenin-cenaze-toreni-(9).jpg

zafer-yelkenin-cenaze-toreni-(10).jpg

zafer-yelkenin-cenaze-toreni-(11).jpg

zafer-yelkenin-cenaze-toreni-(12).jpg

zafer-yelkenin-cenaze-toreni-(13).jpg

zafer-yelkenin-cenaze-toreni-(14).jpg

zafer-yelkenin-cenaze-toreni-(15).jpg

1.20130415154811.jpg

İLGİLİ HABERİMİZ

Ekranların Gülen Yüzünün Kardeş Acısı