"Karşımıza Kim Çıkarsa Çıksın Ezer Geçeriz"

"Karşımıza Kim Çıkarsa Çıksın Ezer Geçeriz"
Cumhurbaşkanı Erdoğan, HDP'nin ve terör örgütlerinin sokak çağrısı konusunda uyararak, "Sakın ha bu çağrıya uyup da meydanlara çıkma yanlışına...

Cumhurbaşkanı Erdoğan, HDP'nin ve terör örgütlerinin sokak çağrısı konusunda uyararak, "Sakın ha bu çağrıya uyup da meydanlara çıkma yanlışına düşenler olursa bedelini çok ağır öderler. Bu milli mücadelede karşımıza kim çıkarsa çıksın ezer geçeriz" dedi.

AK Parti Bursa İl Kadın Kolları Kongresinde konuşan Erdoğan, harekatla Afrin'i terör örgütlerinden kurtarıp gerçek sahiplerine teslim edeceklerini belirterek, Türkiye'deki Suriyeli göçmenlerin de bölgeye yerleştirileceğini kaydetti. Terör örgütü PKK ve uzantılarının bu harekattan sonra bir daha Türkiye'nin karşısına çıkacak cesareti dahi bulamayacağını belirten Erdoğan, "Bizim arkamızda Amerika var, bize silahları gönderiyor" diyerek, Türkiye'yle, Türk milletiyle baş edemezsiniz, bunu böyle bilesiniz" ifadelerini kullandı.

"EZER GEÇERİZ"

Erdoğan, HDP'nin ve terör örgütlerinin sokak çağrısı konusunda da uyararak, "Sakın ha bu çağrıya uyup da meydanlara çıkma yanlışına düşenler olursa bedelini çok ağır öderler bunu da böyle söylüyorum. Zira bu, bir milli mücadeledir. Bu milli mücadelede karşımıza kim çıkarsa çıksın ezer geçeriz, bu böyle bilinsin. Taviz yok, en ufak bir esneklik yok" dedi.

Cumhurbaşkanı, kongre öncesi salon dışındaki kalabalığa yaptığı açıklamada ise, "İnşallah çok kısa sürede bu operasyonu tamamlayacağız" dedi.

Kaynak:IHA