Karşıyaka’da Tek Hedef 3 Puan

Karşıyaka’da Tek Hedef 3 Puan
TFF 3. Lig 1. Grup'ta yer alan Karşıyaka, pazar günü oynayacağı Belediye Kütahyaspor maçındaki tek hedefini 3 puan almak olarak belirledi.

TFF 3. Lig 1. Grup'ta yer alan Karşıyaka, pazar günü oynayacağı Belediye Kütahyaspor maçındaki tek hedefini 3 puan almak olarak belirledi. Yeşil-kırmızılılar, olası bir kötü senaryoda 10 hafta sonra ilk kez play-off hattının dışında kalabilir.

TFF 3. Lig 1. Grup ekiplerinden Karşıyaka, 11 Aralık Pazar günü Belediye Kütahyaspor'a konuk olacak. Müsabaka saat 14.00'de Dumlupınar Stadyumu'nda oynanacak. Yeşil-kırmızılıların tek hedefi bu zorlu mücadelede 3 puan almak olacak. Aksi takdirde kaf-kaf, Ağrı 1970 ve Belediye Derincespor'un alacağı sonuçlara göre kendini bir anda play-off hattının dışında bulabilir. İzmir temsilcisi, bu sezon dış sahada oynadığı 7 karşılaşmada 4 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 mağlubiyet aldı. Böylece kaf-kaf, bu sezon topladığı 27 puanın 13'ünü deplasmanda kazanmış oldu.

Kaynak:IHA

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.