Kartal 4'te 4 yaptı

Kartal 4'te 4 yaptı
Turkcell Süper Lig’in 11. hafta mücadelesinde Beşiktaş, MKE Ankaragücü'nü 1-0 yendi.

Beşiktaş, tek farklı skorlarla kazanma geleneğini bu hafta da sürdürdü. Ankaragücü'nü konuk eden Siyah beyazlılar, rakibini 1-0 mağlup ederek zirveye bir adım daha yaklaştı. Karşılaşmadaki tek gol 16.dakikada İsmail Köybaşı'ndan geldi.

Siyah Beyazlı ekip bu galibiyetle ligdeki son 4 karşılaşmadan 3 puanla ayrılmayı başardı.

BEŞİKTAŞ : 1 ANKARAGÜCÜ : 0

BEŞİKTAŞ: Rüştü xx, İbrahim Toraman xx, Sivok xx, Ferrari xx, İsmail xxx, Ernst xx, Fink xx, Tello xx (Tabata dk. 57 xx), Yusuf xx, Nihat xx (Ekrem Dağ dk. 46 xx), Nobre xx (Bobo dk. 80 xx)

ANKARAGÜCÜ: Serkan xx, El Yasa xx (Emre dk. 64 xx), Koray xx, Ediz xx, Murat xx (Aydın dk. 64 xx), Adem xx, Ceyhun xx (Barbaros dk. 82 ?), Broggi xx, Hürriyet xx, Teo Weeks xx, Meye xx

GOL: İsmail (dk. 16) (Beşiktaş)

SARI KARTLAR: Broggi, Ediz, Meye (Ankaragücü), İbrahim Toraman, Ferrari (Beşiktaş)

Kayseri mağlubiyetinin ardından oynadığı 4 maçı tek farklı skorlarla kazanan Beşiktaş, Wolfsburg maçı öncesi büyük önem taşıyan Ankaragücü maçına iki ön libero ile çıkınca hücumda çok etkili ataklar gerçekleştiremezken, 16. dakikada İsmail'in uzak mesafeden attığı şut El Yasa'nın kafasına çarpıp yön değiştirince 1-0 öne geçti.

Maç boyunca çok kontrollü bir oyun ortaya koyan Beşiktaş karşısında Ankaragücü de etkili bir atak geliştiremeyince skor değişmedi ve Beşiktaş, hükmen kazandığı Ankaraspor maçının ardından 5. maçını da tek farklı kazanarak yoluna devam etti.

Bu galibiyetle Beşiktaş puanını 21'e çıkarırken, Ankaragücü 12 puanda kaldı.