Kartal Manisa'ya geçit vermedi

Kartal Manisa'ya geçit vermedi
PTT 1. Lig'in 19. haftasında Kartalspor, sahasında Manisaspor ile golsüz berabere kaldı.

PTT 1. Ligde bu sezon iyi bir grafik sergileyen Manisaspor deplasmanda Kartalspor ile golsüz berabere kaldı.

Radyo Seymen Kartal Stadı'nda oynanan ve Yaşar Kemal Uğurlu'nun yönettiği mücadelede ilk yarı tipik bir orta saha mücadele geçerken her iki takımın da mutlak 3 puana ihtiyacı olduğu karşılaşmanın ilk yarısı pozisyon açısından kısır geçti ve takımlar soyunma odasına 0-0 eşitlik ile gittiler..

Berabere tamamlanan ilk yarının ardından her iki takım teknik direktörü de ikinci yarıda ilk taktik hamlelerini 74. dakikada yaptılar. Kartalspor'da Ali Zitouni yerini Eze Vincent'e bırakırken konuk Manisaspor'da ise Gökay Iravul'un yerine oyuna Iwanski dahil oldu. İkinci yarıda tıpkı ilk yarıda olduğu gibi gol pozisyonu açısından kısır geçerken karşılaşmada gol olmayınca mücadele 0-0 tamamlandı.

Alınan bu sonucun ardından Kartalspor puanını 19'a, Manisaspor ise 35'e yükseltti.

PTT 1. Lig'de 20. hafta mücadelelerinde Kartalspor, 3 Şubat'ta Samsunspor ile deplasmanda karşılaşacak, Manisaspor ise 2 Şubat'ta Şanlıurfaspor deplasmanında puan arayacak.

KARTALSPOR: 0 - MANİSASPOR: 0

STAT: Radyo Seymen Kartal

HAKEMLER: Yaşar Kemal Uğurlu xx, Şenol Ersoy xx, Serkan Çimen xx

KARTALSPOR: Erşen xx, Sabutay Alper xx, Ahmet Gökhan xx, Ali Zitouni xx (Eze dk. 74 x), İlhan (Fahri dk. 90+3 ?), Ferdi xx, Mehmet xx, Ethem Ercan xx, Uğur x, Okan xx, Yaser x

MANİSASPOR: Volkan xx, İsmail xx, Hikmet xx, Hüseyin xx, Murat xx, Gökay (Iwanski dk. 74 x), , Fuchs x, Eray x, Bülent x (Hasan Ali dk. 84 x), Bekir x, Kahe (Murat dk. 90+1 ?)

SARI KARTLAR: Bekir, Eray (Manisaspor), İlhan, Erşen, Ferdi, (Kartalspor)