Kasap: 10 Numara Projeler Masada

Kasap: 10 Numara Projeler Masada
Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, 10 Numara projelerin masa başı çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, 5 yıl sonunda ne yapacağını bilen bir kurum ortaya koyacaklarını ifade ederek 10 Numara projelerin masa başı çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap belediye hizmet binasında düzenlenen bayramlaşma programında belediye personeliyle bir araya geldi.

resat-kasap-rize-belediye-baskani.20141008200826.jpg

Programa, Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Başkan Yardımcıları, birim müdürleri ve belediye personeli katıldı.

Belediye personeliyle gerçekleştirmiş oldukları bayramlaşma programının bir gelenek olarak devam etmesini isteyen Başkan Kasap, tüm personelle bir araya gelmenin mutluluğu içerisinde olduğunu belirtti.

ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Belediyeye geldikleri süre zarfında yoğun bir çalışma sürecinin içerisine girdiklerini ifade eden Başkan Kasap, “Bazı zorluklara rağmen belediyenin rutin çalışmalarının dışında şehrimizi kentsel bir görüntüye kavuşturmak için rütuşlar yapmaktayız. 10 numara projelerimizin masa başı çalışmaları da devam etmektedir. Bu çalışmalardan bazıları en kısa zamanda uygulamaya geçecektir” dedi.

resat-kasap-belediye-personeli-ile-bayramlasma.jpg

SORUNSUZ İŞLEYEN BİR BELEDİYE

“Her şeyi Başkan bilirden, her şeyi hep birlikte biliriz ve yapabiliriz” anlayışını kurumsal anlamda uygulamak istediklerini vurgulayan Başkan Kasap, “Oluşturmak isteğimiz kurumsal kimliği çalışmalarımızda uygulayarak daha güzel ve verimli işler ortaya koyacağız. Allah izin verirse, beş yılın sonunda kimin başkan olduğunun hiç önemi olmayan, ne yapacağını bilen bir kurum ortaya çıkacaktır” şeklinde konuştu.

resat-kasap-belediye-personeli-ile-bayramlasma-2.20141008200925.jpg

resat-kasap-belediye-personeli-ile-bayramlasma-1.jpg