Kasap, Başbakan Gibi Karşılandı!

Kasap, Başbakan Gibi Karşılandı!
Ak Parti Rize Belediye Başkan Adayı Reşat Kasap, Tophane Mahallesinde miting gibi programa katıldı. Kasap, mahallede Başbakan coşkusuyla karşılandı.

Rize'nin en büyük ve nüfus olarak en kalabalık mahallelerinden olan Tophane Mahallesini ziyaret eden AK Parti Rize Belediye Başkan Adayı Prof. Dr.Reşat Kasap, mahalleli tarafından havai fişek ve horon eşliğinde büyük bir coşkuyla karşılandı.

Mahalle halkıyla bir araya gelen Prof. Dr. Kasap karşılamadan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Çalışmalarına arka mahallelerden başlayacaklarını ifade eden Kasap, 10 numara projelerin alt projeleri hakkında da bilgi vererek şunları söyledi: Mahalle ziyaretlerinde bizden en çok istenen ihtiyaçlardan birisi de çocuk parkıydı. O yüzden her mahalleye bir çocuk parkı yapacağız. Ayrıca günümüzde doğal gaz toplumsal yaşamda bir lüks değil elzem haline gelmiştir. Sayın bakanımızda ilgili firmayla görüştü. Belediyemizin de bu noktada ki teşvikleriyle doğalgazı Rize'nin mahallelerinde yaygınlaştıracağız. Halkımıza hizmet konusunda bütün imkânları kullanacağız. Belediye sosyal tesisleri halkımıza açıktır bunları daha da geliştireceğiz ve halkımızın hizmetine sunacağız.

resat-kasap-tophanede-1.jpg

resat-kasap-tophanede-4.jpg

resat-kasap-tophanede-2.jpg

resat-kasap-tophanede-3.jpg

resat-kasap-tophanede-5.jpg