Kasap: Başbakanımız Davet Etti Görüştüm...

Kasap: Başbakanımız Davet Etti Görüştüm...
Rize Belediye Başkan Adayı olarak ismi geçen Gazi Üniversitesi Öğretim Görevlisi Prof. Dr. Reşat Kasap, adaylığının netleşmediğini söyledi.

Gazi Üniversitesi öğretim görevlisi olan, UNESCO Türkiye Komisyonu Temel Bilimler Komitesi Üyesi Prof. Dr. Reşat Kasap,AK Parti’den Rize Belediye Başkanı olarak gösterileceği yönünde "Başbakanımızın daveti üzerine görüştüğümüz doğrudur. Ancak bana tebliğ edilmiş kesin bir bilgi yok." dedi.

Konuyla ilgili henüz bir netlik bulunmadığını belirten Kasap, “Çok net ve açık olarak şunu söylüyorum; Şuan kendi görev yaptığım kurumdayım. Kurumumda çalışmaya devam ediyorum. Başbakanımızın daveti üzerine görüştüğümüz doğrudur. Ancak bana tebliğ edilmiş kesin bir bilgi yok. Kesinleşseydi benim görevimden ayrılmam gerekirdi. Henüz ayrılma yönünde bir dilekçe vermedim. Kurumumdayım. Bu konuyla ilgili görüştük ancak kesin kararı sayın başbakanımız takdir edecektir. Bana tebliğ edilmiş olsaydı çoktan görevimden ayrılmış olmam gerekirdi. Medyada netmiş gibi verilen haberler biraz abartıldı galiba. Henüz bir netlik yok” şeklinde konuştu.

İLGİLİ HABERLERİMİZ

Erdoğan Rize'yi Salı Günü Açıklayacak!

Ak Parti'nin Rize Belediye Başkan Adayı O mu?