Kasap: Başbakanın Talimatı Var… Yıkacağız

Kasap: Başbakanın Talimatı Var… Yıkacağız
Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Başbakan Erdoğan’ın talimatı bulunduğunu ve kaçak yapıları yıkmaya devam edeceklerini söyledi.

AK Parti Rize İl Başkanlığının Mayıs Ayı İl Danışma Meclis Toplantısında söz alan Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, “Yeni Türkiye için Yeni Rize” sloganıyla yola çıktıklarına vurgu yaparak, özellikle seçim döneminde yapılan kaçak yapıların yıkımına devam edeceklerini kaydetti.

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, seçim sonrası yapılan çalışmalarla; semt pazarı, teleferik ve meydan projesi hakkında bilgi verdiği konuşmasında Ramazan Ayı İftar yemeklerinin de sürdürüleceğini kaydetti.

ak-parti-mayis-ayi-il-danisma-meclisi-toplantisi--(4).jpg

Kasap, konuşmasında şunları kaydetti: Seçimden sonra öncelikli olarak meclisimizi toplayarak belediye ile ilgili çalışma komisyonlarını oluşturup görev dağılımlarını yaptık. Meclisteki kararlarımızın büyük çoğunluğunu oy birliği ile aldık. Seçim döneminde vatandaşlarımızdan aldığımız notları takip ediyoruz. Ramazan ayında gelenek haline gelen iftar yemeklerimize ve etkinliklerimize devam edeceğiz. Ramazan etkinliği hazırlıklarına başladık. Gençlik merkezi çalışmamız devam etmektedir. Şehrimizin çağdaş, modern ve yaşanabilir bir şehir olması için kaçak inşaatlarla ve projesine aykırı olan inşaatlarla ilgili denetimleri arttıracağız. Özellikle seçim döneminde yapılan kaçak yapıların yıkımına devam ediyoruz. Bundan sonrada devam edeceğiz. Başbakanımızın talimatı ile özellikle sahile yönelik düzenlemeleri gerçekleştiriyoruz. Semt pazarı için fizibilite çalışmalarımız devam etmektedir. Teleferik projelerimiz için kamulaştırma çalışmalarımız sürmektedir. Şuanda cumhuriyet meydanında sondaj etüt çalışmaları devam etmektedir. Başbakanımızın yeni Türkiye hedefine yeni Rize yaklaşımı ile hazırlanıyoruz. Rize'nin 20- 30 yıllık geleceğini planlıyoruz.

resat-kasap.20140531221935.jpg

ak-parti-mayis-ayi-il-danisma-meclisi-toplantisi--(3).jpg