Kasap Dümeni Belediyeye Kırdı

Kasap Dümeni Belediyeye Kırdı
Ak Parti Rize Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Reşat Kasap, Rize Belediye Başkanlığına iyiden iyiye ısınmaya başladı.

30 Mart tarihinde yapılacak yerel seçimlerde Ak Parti’den Rize Belediye Başkan Adayı olan Prof. Dr. Reşat Kasap, Gündoğdu Su Sporları Kulübü'nü ziyaretinde deniz sefası yaparak dümeni Rize Belediye Başkanlığı için kırdı!

Ak Parti Rize Belediye Başkan Adayı Kasap, seçim çalışmaları kapsamında Gündoğdu Su Sporları Kulübü'nü ziyaret etti. Kulübün faaliyetleri hakkında bilgi alan Kasap, Gündoğdu Limanı'nda sporcuların antrenmanını izledi.

Gündoğdu Su Sporları Kulübü’nü yakından takip ettiğin söyleyen Kasap, "Rize'mizde böylesine başarılı bir spor kulübünün faaliyet gösteriyor olmasından dolayı çok mutluyuz. Sosyal ve sportif anlamdaki projelerimiz kapsamında su sporlarına da destek vereceğiz. Kulübün çalışmalarını yakından takip ediyorum. Türkiye genelinde ve milli seviyede başarılı sporcularımızı barındıran bir kulüp olması bizi mutlu ediyor. Gerek yöneticilerinin gerekse antrenörlerinin özverili çalışmaları sporcularımızın başarısında büyük bir yere sahiptir." dedi.

resat-kasap-secim-ziyeretinde-4.jpg

Kasap, projeleri arasında sahil düzenlemesinin olduğunu kaydederek, "Doğu Parkı sahil düzenlemesi kapsamında sahil şeridinde sosyal ve spor alanları inşa etmeyi planlıyoruz. Bu kapsamda amatör sporlar ve su sporları da gelişecektir.Projelerimiz geliştirmeye ve üretmeye yöneliktir. İnsanı temel alan fikirler üretme amacındayız. Sahil düzenlememizle birlikte çeşitli spor dalları Rize'de yaşatılıyor olacaktır." şeklinde konuştu.

Kendilerine daha çok destek verilmesi halinde başarı seviyelerinin artacağını vurgulayan Gündoğdu Su Sporları Kulübü Antrenörü Adnan İlhan ise, "Kano ve kürek dalında sporcularımız var. Türkiye'de ve milli seviyede birçok yarışmaya katılıyoruz. Sporcularımız için güzel bir antrenman alanımız var. Daha çok destek gelmesi halinde başarılarımız da artacaktır." ifadelerine yer verdi.

BÜYÜKKÖY’dE ESNAFLA BULUŞTU

resat-kasap-secim-ziyeretinde-3.jpg

Ak Parti Büyükköy Belediye Başkan Adayı Mustafa Külünkoğlu’nu ziyaret eden ve vatandaşlarla sohbet eden Kasap, Büyükköy esnafını ziyaret etti.

Kasap burada yaptığı açıklamada, “Rize belediyesine getireceğimiz yeni anlayışla belde ve ilçelerle birlikte yardımlaşarak hareket edeceğiz. Büyükköy Rize’mizin güzel bir beldesidir. Rize Belediyesi olarak imkanlarımız kapsamında yardımcı olacağız” dedi.

resat-kasap-secim-ziyeretinde-2.jpg

Büyükköy esnafını ziyaret eden Kasap, ardından Rize’ye dönerek Tuzcuoğlu Memişağa Parkı’nda vatandaşlarla buluştu.

resat-kasap-secim-ziyeretinde-1.jpg