Kasap, El Cezire TV'de

Kasap, El Cezire TV'de
AK Parti Rize Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Reşat Kasap, El Cezire Televizyonunda...

El Cezire Televizyonuna Konuşan AK Parti Rize Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Reşat Kasap, Rize’de yapacakları çalışmaları fiziki ve sosyo-kültürel olmak üzere iki başlık altında topladıklarını söyledi.

El Cezire televizyonun sorularını yanıtlayan AK Parti Rize Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Reşat Kasap, Rize'de yapacakları çalışmalar hakkında bilgi verdi. Fiziki alt yapı çalışmalarının bir kısmının projelendirilmeden belediyenin kurumsal yapısı ile yapılacağını vurgulayan Prof. Dr. Kasap trafik sorunu, güney çevre yolu, kentsel dönüşüm projeleri gibi büyük çalışmaların STK temsilcileri ve hizmetin muhatapları ile istişarelerle uygulamaya konulacağını söyledi.

el-cezire-televizyonuna-konusan-ak-parti-rize-belediye-baskan-adayi-prof.-dr.-resat-kasap.jpg

Prof. Dr. Kasap;  "Özellikle trafik konusu projelendirilmesi gereken, şehirleşme ve kentleşmeyle ilgili bir konudur. Bana göre Rize'nin en büyük problemidir. Şu anda projelendirilmiş ve yapımına devam edilmekte olan güney çevre yolu çalışması var. Güney çevre yolu şehri genişletecek bir yapıya sahip. Şehir genişledikçe ortaya çıkacak yeni mekanlar yeni çalışmalar için fırsat yaratacak. Böylece ulaşım planlanabilir bir yapıya kavuşacak. Bu manada Ankara'daki tecrübelerimden de faydalanarak modern kentleşme ile birlikte ulaşım problemini de çözüme kavuşturacağız." dedi

Kurumlar arasında koordineli çalışarak Rize'nin bütün problemlerine yönelik alt yapı çalışmalarına çözüm getirmeyi amaçladıklarını, bu kurumlarla oluşturacakları iyi ilişkilerle yeni projeleri birlikte yürüteceklerini ifade eden Prof. Dr. Reşat Kasap; " Rize'de şehircilik, kentleşme ve diğer pek çok  projenin yanında genel anlamda dolaylı istihdam yaratacak projeler  üretmek istiyoruz.  Gençlerin birlikteliğini oluşturacak kültürel faaliyetler, sportif veya AB projeleri gibi projelerle bu manada çalışmalarımız olacak. Rize'de ki sivil toplum kuruluşlarının kendi özeliklerini göz önüne alarak onlarla birlikte ortak çalışmalar yapacağız” ifadelerini kullandı.