Kasap, İşimiz Vatandaşa Hizmet

Kasap, İşimiz Vatandaşa Hizmet
Ak Parti Rize Belediye Başkan Adayı Reşat Kasap, seçim çalışmaları kapsamında vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor.

Okulları ve sivil toplum kuruluşlarını ziyaret eden Kasap, sokakta da vatandaşların sorunlarını dinlemeye devam ediyor.

Belediyecilik anlayışına yeni bir soluk getireceklerini ifade eden Kasap, kuracağı çalışma ekibinin vatandaşın sorunlarını çözme noktasında eksiklik göstermeyeceğini söyledi.

“HİZMET BELEDİYECİLİĞİ”

Anlayışlarının her sorunun ilgili birimde çözülmesi gerektiği olduğunu söyleyen Kasap, vatandaşların işlerini yaptırmak için üst kademelere gitmelerine gerek kalmayacağını belirtti.

0122.20140325134848.jpg

Sistemli ve özverili çalışmanın sorunları ortadan kaldıracağını, ileriye dönük yatırımları hızlandıracağını ifade eden Kasap, “Belediyemiz içerisindeki personelimiz özverili bir şekilde çalışarak vatandaşların istek ve taleplerini imkanlarımız doğrultusunda karşılayacaktır. Belediye olarak hizmet etmek, şehir sorunlarını çözmek bizim işimizdir. İşlerin aksamadan yürüyebilmesi için birimlerimizin eksiksiz olarak çalışması gerekiyor. Bunu sağlamak için bizzat işin başında duracağım” dedi.

“VATANDAŞ BAŞKANA GELMEK ZORUNDA KALMAYACAK”

İşlerinin halka hizmet etmek olduğunu söyleyen Kasap, sorunların çözümü noktasında kendisi ve ekibinin tüm gayretiyle çalışacağını belirtti.

Eski yönetimlerde olduğu gibi işini halledemeyen, sorununa çözüm bulamayan vatandaşların sorununu halletmek için belediye başkanına kadar çıkmasına gerek kalmayacağını vurgulayan Kasap, “Birimler üstlerine düşen görevi eksiksiz olarak yapacaktır. “Yok o işim olmadı ben başkana çıkayım” dedirtirsek bu bizim ayıbımızdır. Belediye sistemimiz sorunsuz olarak çalışacaktır. Başkanın odasına sadece çay içmek ve hal hatır sormak için geleceksiniz. Sistemimiz bu denli iyi çalışacaktır” şeklinde konuştu

012333.jpg

“YAPMAMIZ GEREKEN İŞLERİ PROJE OLARAK GÖSTERMEDİK”

Belediyenin yapması gerek rutin işleri proje başlığı altında göstermediklerini söyleyen Kasap, şehrin altyapı ve temizlik işlerinin her daim sorunsuz şekilde devam edeceğini vurguladı.

Şehirdeki altyapının eksik olduğunu ve trafik sorunun en büyük problemleri olduğunu savunan Kasap, “Bir kenti var eden en önemli unsur altyapıdır. Bütün hizmetlerin doğru ve eksiksiz yapılabilmesi ve yapılan işlerin düzgün devam etmesi için altyapıya son derece önem veriyoruz. Şehrimizin halen bir takım eksikleri vardır. Bu eksikleri giderme noktasında çıkaracağımız envanterle çalışmalarımıza başlayacağız. Trafik sorununu çözme noktasında ise yeni park alanları ve sokak düzenlemeleri yapacağız. Ankara Ana Ulaşım Planında bizzat görev yapmamdan ötürü bu konularda tecrübeliyim. Aynı sistemi Rize’ye uyarlayıp trafik sorununu ortadan kaldıracağız” ifadelerine yer verdi.