Kasap, Pazar Sıkıntısını Çözeceğiz

Kasap, Pazar Sıkıntısını Çözeceğiz
AK Parti Rize belediye başkan adayı Prof Dr. Reşat Kasap, Rizelinin bir pazarı olmadığını ve Rize'nin doğu ve batısında olmak üzere iki tane 'ser kaldır' şeklinde pazarlar kurarak bu sorunu çözeceklerini söyledi.

Çalışmalarına devam  eden AK  Parti Rize belediye Başkan Adayı Prof Dr. Reşat Kasap, İl Başkan Yardımcılar; İsmail Kosif , Savaş Tabak, İsmail Hakkı Şentürk, İl  yönetim kurulu üyesi Saadettin Türüt, Merkez İlçe Başkanı İshak Alim ve çok sayıda teşkilat  mensubu eşliğinde İtfaiye  Müdürlüğünü, Kanburoğlu Sokağı Esnafını, Fener Mahallesi Esnafını, ziyaret etti.

İlk olarak İtfaiye Müdürlüğünü Ziyaret eden Prof. Dr. Reşat Kasap İtfaiyenin sorunlarını dinleyerek İtfaiye müdürlüğünün çalışmaları, Personeli ve ekipmanı hakkında bilgiler aldı.

000.20140220153610.jpg

Daha  sonra Fener Mahallesine geçip esnafı dolaşan Prof Dr. Reşat Kasap Rizelinin bir pazarı  olmadığını ve  pazar  konusunda çalışmalar yapmak  istediklerini belirterek," Rize'nin  doğusu ve batısında olmak  üzere iki tane olmasını düşünüyoruz. Çünkü pazar konusu Rize'ye geldiğimizden beri hem vatandaşın hem de  hak sahiplerinin istediği bir  şey. Biz bunu yapmakta kararlıyız. " dedi

Prof. Dr. Kasap  ayrıca kadınların kendilerini rahat  bir şekilde ifade edebilecekleri, kendi aralarında sohbet edebilecekleri spor, dinlenme, konferans salonuna kadar her imkanın yerine getirebildiği bir kadın konferans merkezi yapmayı  düşündüklerini  belirterek, "Bu  ve buna benzer bir  çok  projeyi de önümüzdeki mart ayı içerisinde seçim beyannamesinde açıklayacağız." dedi