Kasap, Rize Gereğini Yapacak

Kasap, Rize Gereğini Yapacak
AK Parti Rize Belediye Başkan Adayı Prof Dr Reşat Kasap 30 Mart Yerel Seçimlerinin Gezi Kalkışması İle Başlayan ve 17 Aralık Darbe Süreci İle İyice Ayyuka Çıkan Dış Bağlantılı Kirli Oyunlara Cevap Niteliğinde Olacağını Söyledi.

Seçim çalışmalarına devam eden AK Parti Rize belediye başkan  adayı Prof. Dr. Reşat Kasap, İl başkan yardımcıları; İsmail Hakkı Şentürk, Savaş Tabak, Murat Artan, İl Yönetim Kurulu Üyesi Sinan Oğur, Dursun Ali Peker, Özcan Yüksel Belediye meclis üye adayları  ve çok sayıda teşkilat mensubu eşliğinde  Sanayi sitesindeki esnaflarla bir araya geldi.

213.20140303164419.jpg

30 mart yerel seçimlerinin tek başına bir yerel seçim olmadığını vurgulayan Prof Dr Kasap " 30 mart,  yerel seçimlerden ziyade gezi kalkışması ile başlayıp 17 aralık darbe süreci ile iyice ayyuka çıkan Başbakanımıza ve AK Parti'ye karşı girişilen darbe teşebbüslerine milletimizin vereceği ders niteliğinde olacaktır .Bu kalkışma ve darbe girişimleri ile başarısız olan malum kesim 30 mart seçimlerinde AK Parti'nin oyları üzerinden cumhurbaşkanlığı seçimlerine atıfta bulunmak amacındadır. Bu anlamda 30 mart seçimleri başbakanımız Recep Tayyip  Erdoğan'ın Çankaya'ya çıkmasının önündeki son virajdır. Bundan önce olduğu gibi milletimiz yine başbakanımıza gerekli desteği verecektir. Bundan hiçbir şüphem yok".dedi

fd.20140303164526.jpg

Rize Gereğini Yapacaktır

Ülkemizin dış bağlantılı operasyonlarla olağandışı bir dönemden geçtiğini söyleyen Prof Dr Kasap bu süreçte Rize'deki seçim sonuçlarının başbakanımızın memleketi olması hasebiyle son derece önemli olduğunu söyledi. Prof Dr Kasap; "  Rize ve ilçelerden alacağımız oy oranları başbakanımızın moral ve motivasyonu açısından önem arz etmektedir. Hemşerilerimiz  bu yolda başbakanımızın yanında yer alıp Türkiye ortalamasının çok çok üzerinde bir oy oranı ile gerekli refleksi gösterecektir. Bizler de bunun için gece gündüz çalışıp sizlere daha iyi hizmet sunabilmenin heyecanı ile çalışmalarımıza devam ediyoruz." İfadelerini kullandı.

Sırtımızda Küfe Taşıyoruz

Sorumluluk makamında olanların daha dikkatli olması gerektiğinin altını çizen prof dr kasap kendilerini kavga ortamına çekmeye çalışanlara prim vermeyeceklerini söyledi. "Belediyemizin kurumsal yapısı içinde yapacağı rutin hizmetlerin dışında başbakanımızın desteği ile yapacağımız büyük projelerimizin çalışmaları tamamlamak üzereyiz. Bir iki güne bu projeleri  sizlerle paylaşacağız. Biz daha fazla üretip milletmeze hizmet etmek mecburiyetindeyiz. Sorumluluk makamında olmanın verildiği ihtiyatla hareket ediyoruz. Yani sırtımızda küfe taşıyoruz. Muhalefet partilerinin kavgacı tutumu ile vakit kaybedecek lüksümüz yok. Daha çok çalışıp hem başbakanımıza layık bir oy oranı alacağız hem de Rize'yi daha yaşanılabilir bir şehir yapacağız." Şeklinde konuştu.

Öte yandan sanayi esnafının sorunlarını ve önerilerini dinleyip notlar alan AK Parti Rize Belediye başkan adayı Prof Dr Reşat Kasap vatandaşlarımızdan gelen tüm öneri ve eleştirilerin dikkate alındığını ve bunlara göre şehri yöneteceklerini söyledi.