Kasap Ziyaretlerini Sürdürüyor

Kasap Ziyaretlerini Sürdürüyor
AK Parti Rize Belediye Başkan adayı Prof Dr. Reşat Kasap, halka iç içe olarak sorunları yerinde gördüklerini ve çözüm odaklı projelerle bu sorunların üzerine gideceklerini belirtti.

Seçim çalışmalarını esnaf ziyaretleriyle sürdüren AK Parti Rize Belediye Başkan Adayı Prof Dr. Reşat Kasap, parti yöneticileriyle birlikte Rize Şehirlerarası otobüs terminali ve Rize Üniversitesi Doğuş Çay Kampüsünü ziyaret etti.

Halk tarafından büyük bir ilgiyle karşılanan Prof Dr. Kasap, Rize halkından hiçbir zaman uzak kalmadığını Ankara’da yaşadığı yıllarda sürekli olarak Rize’yle ilgili kültürel çalışmalarda yer aldığını belirtti.

hamsi.20140305122606.jpg

On yıldır Rize Belediyesi’nin yürüttüğü çalışmaları hiç aksatmadan devam ettireceklerini söyleyen Prof Dr. Kasap, “Belediyemiz elinden geldiğince çalışmalar yapmıştır. Rize’mize çok değerli kazanımlar sağlamıştır. Biz de bu bayrağı devralıp çalışmalara devam edeceğiz. Halka yaptığımız konuşmalarda sorunlarını dinliyoruz. Çözüm odaklı projeler üreterek sorunların üzerine gideceğiz” şeklinde konuştu.

Rize Şehirlerarası Otobüs Terminali esnafını ziyaret eden Prof Dr. Kasap, esnafın sorunlarını tek tek not aldı ve göreve başladığında bu sorunların çözümüne yönelik çalışmalar yapacağını belirtti.

simit.jpg

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Doğuş Çay Kampüsü Sosyal Bilimler Meslek Yüksek Okulu Müdür’ü Doç. Dr. Ahmet Tabak’ı makamında ziyaret eden Prof Dr. Kasap, kendisinden üniversitenin sorunları hakkında bilgi aldı.

Doğuş Çay Kampüsü’nün ulaşım sorununa yönelik çalışmalar yapacaklarını kaydeden Prof Dr. Kasap, “Okulumuz şehrin biraz dışında olduğu için ulaşımda zaman zaman aksamaların olduğu şeklinde şikayetler alıyoruz. Seçilmemiz halinde bu sorunları en asgari seviyeye indirerek öğrencilerimizin rahatça okullarına ulaşmalarını sağlayacağız” şeklinde konuştu.

Üniversite belediye işbirliğiyle meslek edindirme kursları açacaklarını ifade eden Prof Dr. Kasap, “Türkiye’nin bir çok yerinde şehirde bulunan üniversitelerle ortaklaşa meslek edindirme kursları açılıyor. Kendim de üniversitede çalışmış olmamdan dolayı işleyişin nasıl olduğunu ve bu tarz iş birliklerinin ne gibi faydalar sağlayacağını gayet iyi biliyoruz. Bu konuda gerekli çalışmaları yapıp şehrimize katkı sağlayacağız” dedi.